Femstjernet stråtagshus i Houstrup med sauna og udendørsspa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 114, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30247
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Udendørs spa
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Tag familien eller vennerne med på en herlig ferie langt væk fra den grå hverdag. I dette dejlige stråtækte hus er der noget for alle. Beliggenheden er skøn tæt på strand og natur, og med masser af aktiviteter for de friske feriegæster.

Luksushus med wellness og udespa

Huset er fyldt med underholdning for både store og små. Det bedste ved huset er måske den skønne udendørsspa. Tænk at læne sig tilbage i det varme vand og kig op mod den blå himmel eller tælle stjernerne på nattehimlen. At bade under åben himmel er en dejlig og afslappende oplevelse. Til de voksne vil spabadet og saunaen i det store badeværelse sikkert også falde i god smag, og mens der bliver slappet af, kan børnene hygge sig med bordfodbold. Her får I helt sikkert et hus med noget til enhver smag.

Lækker indretning

Det flotte stråtagshus mangler bestemt ikke noget. Indretningen er lys og hyggelig i minimalistisk stil, og I vil føle jer godt tilpas, så snart I ankommer. Der er også tænkt på det praktiske, så I både har en vaskemaskine og tørretumbler til at klare tørnene.

Med plads til op til 8 personer er det også praktisk med det ekstra badeværelse med bruser, så I slipper for toiletkø om morgenen.

Ugenert naturgrund med store terrasser til de store og gynger til de små

Huset på Jeppesvej 114 ligger på en dejlig naturgrund med to skønne terrasser, så I kan sidde i solen dagen lang. Til børnene er der både sat gyngestativ og sandkasse op på græsplænen, så de kan blive godt underholdt, mens I læser en god bog i liggestolen.

Når morgendagens udflugter skal planlægges rundt om spisebordet, er der masser af steder i nærheden at se. Huset ligger ikke langt fra det flotte naturområde i Blåbjerg Plantage, den lange smukke sandstrand og diverse aktiviteter som badeland, boldbaner og meget mere.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30247

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, großes Ferienhaus in ruhiger Gegend.
Großes, schönes Bad.
2 Terrassen, eine mit großem Whirlpool.
Insgesamt ein schönes, gut ausgestattetes Ferienhaus,mit einigen Abnutzungserscheinungen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, großes Haus für 8 Personen auf einem tollen Waldgrundstück. Aktionen und Angebote im und um das Haus für Groß und Klein. Die Küche ist gut und reichlich ausgestattet, viele Spiele für Kinder, ein Spielplatz ist auch in der Nähe. Gute Einkaufsmöglichkeiten in der Umgebung, auch mit dem Fahrrad zu erreichen. Bei schlechtem Wetter kann man sich im Innenwhirpool oder beim Tischkicker die Zeit vertreiben, bei schönem Wetter lädt der Außenwhirpool zum Entspannen ein.
Ein schönes, gemütliches und modern ausgestattetes Ferienhaus.
Gartenmöbel und Grill machen gemütliche Stunden auf der Terrasse erlebbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes (gut aufgeteiltes) Ferienhaus.
Es gibt immer die Möglichkeit sich zurückziehen z.b. um zu lesen.
Wären die Kinder spielen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:147 / 1.540
Byggeår:2008

Køkken:

Fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...