Stemningsfyldt træsommerhus med lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Jeppesvej 46, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30267
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3450 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Planlægger du en ferie ved Vesterhavet med familien eller kæresten, så er dette skønne ikke-ryger hus lige noget for dig. Det lille træsommerhus har en dejlig uforstyrret beliggenhed, en charmerende indretning og en lukket terrasse. Det er både praktisk, funktionelt, indbydende og autentisk indrettet med de perfekte rammer for en ægte sommerhusferie.

Afslapning midt i heden og skoven

Sommerhuset står på en flot hedegrund ved den naturskønne Blåbjerg Klitplantage, hvor det er muligt både at køre mountainbike og tage på vandretur på de små stier og udforske naturen. I finder god læ på terrassen, som er omgivet af glasvægge, og mens I nyder de smukke naturomgivelser og slapper af i solen, kan de mindste lege på gyngestativet eller i sandkassen.

Sommerhusidyl med brændeovn

Opholdsstuen er både praktisk og tiltalende indrettet og udstråler ægte sommerhusidyl. Det lille, moderniserede køkken råder både over en vaskemaskine, mikroovn og køleskab med fryser, og mellem stuen og køkkenet finder I den fine spiseafdeling med plads til 4 personer.

På den hyggelige sofa kan I læse en god bog, se en film eller høre musik, mens brændovnens flammer knitrer i baggrunden. Her kan ferien nydes i fulde drag med de nærmeste. Huset indeholder to soveværelser med dobbeltseng og enkeltsenge, og der er god skabsplads, så alt ferietøjet kan pakkes med. På det renoverede badeværelse får I også gulvvarme, så I ikke får kolde fødder.

God beliggenhed til udflugter

Houstrup har en rigtig fin beliggenhed til udflugter, og der er masser af muligheder i nærheden. I Blåbjerg Klitplantage kan I blive betaget af den smukke natur, mens de små nærliggende feriebyer som Henne Strand og Hvide Sande begge byder på hyggelig atmosfære og flere forretninger og spisesteder.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:51 / 1.080
Renoveret / Byggeår:2010 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...