Dejligt stråtagshus med smuk udsigt samt spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 19, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30281
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

På Jeppesvej 19 midt i Houstrups grønne skovområde ligger dette velholdte stråtagshus og venter på jer. Huset er helt ideelt til en god familie- eller venneferie, flot udsigt fra terrassen og spa og sauna. Sommerhuset fik nyt køkken i 2021 og gennemgik samtidig en masse andre forbedringer.

Hyg på terrassen i fredfyldte omgivelser

Det skønne stråtagshus gemmer sig blandt skovens høje fyrretræer på en skøn naturgrund i hedekrattet. Det har en rigtig fin beliggenhed i et fredfyldt og roligt område, hvor I har masser af privatliv.

Nyd den flotte udsigt ud over hedeområdet i al slags vejr, enten ude i solen på terrassen eller inde fra stuen gennem de store vinduespartier. På de kolde dage hjælper brændeovnen med at sprede varme og feriestemning, mens vinden suser udenfor imens en luft-til-luft varmepumpe garanterer en fornuftig varmeøkonomi.

Ved siden af et stort badeværelse og et gæste-wc, begge med gulvvarme, er sommerhuset på Jeppesvej 19 indrettet med 2 gode soverum med dobbletsenge og et værelse med 2 enkeltsenge (og et tv), som garanterer god nattesøvn for hele familien.

Rund dagen godt af med hyggelig middag og wellness

Saml hele flokken til aftensmad lavet i det skønne køkken fra 2021 og sæt jer ind i den hyggelige og lyse spisestue, hvor morgendagens udflugter kan planlægges mens I nyder varmen fra den knitrende brændeovn. Efter maden klarer opvaskemaskinen arbejdet for jer, mens I kan smide jer på sofaen og se en god film – måske med lidt guf fra købmanden? Sommerhuset har også både chromecast og og en PlayStation 3, så der er gode muligheder for underholdning indendørs.

Spabadet og saunaen er den perfekte mulighed for at runde dagen godt af og lade aftenens stille timer løbe ud, mens solen farver aftenhimmelen i smukke orange nuancer, inden mørket falder på. Det er ægte sommerhusferie.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.435
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...