Klassisk sommerhus godt beliggende og med hund tilladt

2.5
icon
icon
icon

Kirkeflod 98, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30293
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Planlægger du en rigtig sommerhusferie ved Vestkysten sammen med familien eller kæresten, så er dette traditionelle feriehus i Houstrup værd at kigge på. En terrasse med gode læ-forhold og en dejlig stor naturgrund med gynger og plads til leg indbyder til masser af frisk luft, imens god plads, en hyggelig indretning og en energibesparende varmepumpe garanterer for hygge indendørs.

Godt beliggende familievenligt sommerhus med brændeovn

Beliggende på en dejlig grund tæt på skovområdet ved Blåbjerg Plantage er sommerhuset på Kirkeflod 98 idel til afslapnings- eller familieferien – gerne med hund.

I det store køkken er det ingen sag at trylle lækre ferieretter frem, som kan nydes ved spisebordet, hvor der også er perfekt plads til familiespil på regnvejrsdage eller hyggeaftener. Du kan også sætte dig rette i den bekvemme lænestol foran brændeovnen og nyde lidt tid til ro og fordybelse.

3 soverum, bad med gulvvarme og vasketårn

De 3 soverum har dobbeltsenge og er rummelige med god plads til opbevaring. Der er ingen kolde tæer efter badeværelsesbesøg, da der er installeret gulvvarme. I badeværelset står desuden vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så jeres håndklæder og tøj hurtigt er klart igen til nye ture med mange oplevelser ved stranden og i skoven.

Stor indhegnet grund med legeredskaber

Husk bold eller andre legeredskaber! For på den store grund er der masser af plads til leg. Og imens de voksne slapper af på terrassen eller tænder op for grillen, kan de små hygge sig på gyngerne, i sandkassen eller gå på opdagelse på grunden, og måske endda finde et klatretræ eller bygge en hule.

Kirkeflod 98 ligger tæt op ad et dejligt naturområde med nåleskov og lynghede og af og til kommer skovens beboere på besøg – både egern, hare, ræv og rådyr er hyppige gæster.

Masser af naturaktiviteter i det smukke skov- og klitlandskab

Blåbjerg Plantage er et stort område med masser af stisystemer og optimale betingelser til gå-, cykel- og rideture i naturen. Stranden er familievenlig med parkeringsmulighed lige bag klitterne. Om sommeren kan I hente rundstykker på campingpladsen, ellers er der rigtig gode indkøbsmuligheder i Nørre Nebel.

Nærheden til Ringkøbing fjord og Bork åbner op for mange fritidstilbud. Her er vikingehavn, legeland og masser af vandsportsaktiviteter.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30293

DE
D.
sagde , Deutschland

Einmal in diesem Ferienhaus angekommen fühlt man sich gleich wie zu Hause. Es ist sehr gemütlich eingerichtet und sehr sauber. Die Küche bietet alles was das Herz begehrt, die Betten sind sehr bequem, das Wohnzimmer ist sehr großzügig. Von A (Allgemein) bis Z (Zustand) alles top.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus würde ich als ein geräumiges Ferienhaus mit allem was man braucht beschreiben.Ein ganz toller Ofen sorgt für mollige Wärme.Die grosse Küche ist perfekt zum Plätzchen backen.Die Einrichtung ist zwar nicht die neuste aber wir fühlten uns pudelwohl.

DE
D.
sagde , Deutschland

Traumhafte Lage im Wald, mit sehr viel Ruhe. Das Haus war mit allem was man braucht eingerichtet.
Wir waren bestimmt nicht das letzte Mal dort!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.140
Byggeår:1978

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...