Hyggeligt sommerhus med brændeovn og bålsted

3.5
icon
icon
icon
icon

Pugeldal 26, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30308
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3650 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset med ferieadresse Pugeldal 26 i Houstrup byder jer velkommen. Dette sommerhus, som blev renoveret i 2021, har plads til 5 personer. Derudover har sommerhuset en brændeovn, og i haven kan børnene lege i sandkassen eller gynge. Når aftenen nærmer sig, kan I slå jer ned i stuen, hvor I kan streame jeres yndlingsfilm på sommerhusets Apple TV.  

Hyggelige stunder foran brændeovnen

Så snart I træder inden for døren, mærker I den hyggelige sommerhusstemning. Køkken, spisestue og stue er samlet i ét rum, så her kan familien samles og nyde hinandens selskab. I sofaområdet kan hele familien samles om en god film, som kan steames på sommerhusets Apple TV. Her sætter den varme brændeovn prikken over i’et og indbyder kun til en ekstra god feriestemning.

Badeværelse med gulvvarme og energivenlig varmepumpe

De seks sovepladser er fordelt på 3 soveværelser, hvor et værelse er med en dobbeltseng, et andet med enkeltmandssenge og det tredje med en etageseng. Sommerhuset er derfor ideelt til en familie med yngre børn. Desuden har sommerhuset et badeværelse med gulvvarme, så I kan undgå at få kolde fødder. Yderligere er der en varmepumpe, som sikrer en behagelig temperatur til energivenlige priser.

Pragtfuld terrasse og have med gynge og bålsted

Sommerhuset har en pragtfuld terrasse, hvor I her kan tilbringe de varme feriedage. Spis frokosten udenfor i havemøblerne, og hvis maden skal stå i skygge, kan I rykke bordet under den overdækkede terrasse.

I kan også tænde op i gasgrillen og tilberede et lækkert aftensmadsmåltid, mens solen langsomt går ned. Med en gasgrill går det heldigvis noget hurtigere, hvis børnene pludselig begynder at blive sultne. Hvis børnene vil prøve at tilberede deres egen mad, kan I lave snobrød ved bålstedet under åben himmel. Fra terrassen kan de voksne også holde øje med børnene, som leger i sandkassen eller på gyngestativet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30308

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich und hat alles für einen erholsamen Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr hübsch eingerichtet, die Lage ist sehr ruhig und für Sonnenhungrige sehr gut ausgerichtet. Von Morgens bis Abends Sonne satt, (wenn Sie den scheint

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus mit super Terrasse und schönem, großen Garten. Das Badezimmer ist neu renoviert. Zimmer sind ansprechend eingerichtet. Überdachte Terrasse ist sehr großzügig, ruhige Wohngegend. Würden wir sofort wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:56 / 2.085
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, trælaminat Tæppe med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...