Hyggeligt træhus midt i Houstrups smukke natur

3
icon
icon
icon

Skelvejen 11, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30311
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3250 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Bliv vækket af fuglesang om morgenen, og betragt den smukke solnedgang om aftenen – lyder det som noget for jer? Så har vi lige, hvad I leder efter. Det hyggelige sommerhus på Skelvejen 11 har en stor terrasse, hvor der er masser af plads til grillaftener og afslapning.

En drøm i sort

Det fine, sorte træsommerhus, som blev renoveret i 2020, har meget at byde på. Med plads til 6 personer kan hele familien og vennerne tage med. I det store stueområde kan I slappe af på sofaen med en god film eller en bog, og om aftenen vil brændeovnen sørge for god feriestemning og varme.

Køkkenet er godt udstyret med alt, hvad ferien behøver, så der kan tilberedes en lækker middag. Og efterfølgende vil opvaskemaskinen klare resten af arbejdet for jer.

På den store græsplæne er der rigelig med plads til leg og spil, og I finder sågar en gynge og en sandkasse, som vil være til stor glæde for de yngste. På terrassen står liggestolene klar til jer, og skulle regnen mod forventning melde sig, er terrassen delvist overdækket, så I uden problemer kan grille og nyde udsigten trods vind og vejr.

På grunden er der også en stor indhegning til familiens hund, så I ikke skal være bekymrede for at den tager alene på eventur i området.

Skønne omgivelser

Sommerhuset ligger midt i Houstrups skovområde, hvor der er et hav af små, snoede stier gennem skovene og udflugtsmuligheder for både store og små. Her kan området og dyrelivet udforskes, og der bliver tid til mange hyggelige spadsereture i skovens ro og fred.

Kun et kort stykke vej fra huset finder I den skønne sandstrand i Houstrup. Den er et sandt paradis for både de vandglade gæster og de, som hellere vil slappe af i varmen. Et stykke længere væk finder I også Bork Vikingehavn og den lille havneby Hvide Sande, hvor der kan shoppes og spises frokost i det karakteristiske havnemiljø.

Her er alt, hvad en herlig sommerhusferie behøver.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30311

D.
sagde , Jelling

Det er et virkeligt hyggeligt sommerhus med rigtig fin beliggenhed.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...