Klassisk sommerhus med hyggelig gårdhave

2.5
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 88, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30324
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I til klassisk sommerhushygge, så er sommerhuset på Hans Hansensvej 88 i Houstrup et godt bud. Her er gode muligheder for at holde en rolig ferie og nyde den idylliske gårdhave og den omkringliggende natur. Sommerhuset er indrettet landligt, og der er værnet om den originale byggestil. Her er plads til 6 personer og 1 hund, som alle kan nyde den store plænegrund og de mange vandrestier.

Hygge og nærvær i fokus

Sommerhuset på 93 kvadratmeter er indrettet med 3 værelser, hvoraf 2 har dobbeltsenge, der måler 140×200 cm, og det sidste har 2 enkeltsenge, der hver måler 80×200 cm. Badeværelset har gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne.

I dette feriehus er der både vaskemaskine og opvaskemaskine, så hverdagens pligter kan klares på ganske kort tid, og I kan i stedet bruge tiden på nærvær med dem, I holder af.

Sommerhuset opvarmes af den energibesparende varmepumpe, som både sikrer godt indeklima og opvarmning til en fornuftig pris. Skal hyggen skrues helt i top, kan I tænde op i brændeovnen og mærke, hvordan varmen fra flammerne breder sig, mens de smukke flammer skaber en fantastisk atmosfære.

Dejlig gårdhave på stor plænegrund

Kun 3 kilometer fra adressen på Hans Hansensvej 88 er masser af indkøbsmuligheder i nabobyen Nørre Nebel. Vesterhavet er 3,5 kilometer væk. Begge dele er blot en cykeltur fra ferieboligen.

Grunden er 1470 kvadratmeter og består af plæne, hvor I har gode muligheder for at spille bold og lege rundt med hunden. Den hyggelige gårdhave er en god base i haven, hvor I både finder havemøbler, solvogne, parasol og selvfølgelig også en grill, så I rigtig kan nyde de lune dage udendørs.

Houstrups vidunderlige natur

Med adresse i Houstrup er I placeret midt i et naturskønt område med et utal af stier, som fungerer godt til både vandreture og cykelture. Selv med hunden behøver I aldrig at gå den samme rute to gange. Blåbjerg Plantage har endnu flere stier og muligheder for at komme helt tæt på naturen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30324

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein liebevoll eingerichtetes Haus. Sehr Hygge. Ruhig gelegen. Eine sehr gut ausgestattete Küche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus in schöner ruhiger Umgebung



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.470
Renoveret / Byggeår:2002 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...