Sommerhus i Houstrup med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 34, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30326
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På Hedevang 34 i Houstrup ligger dette skønne sommerhus på en stor plænegrund med masser af terrasse. Her er plads til 6 personer og op til 2 hunde. Det store udeareal giver gode betingelser for at nyde de varme dage i haven, mens der indenfor er lagt op til hygge og afslapning med både sauna og spabad.

Sauna, spa, brændeovn – hvad mere kunne man ønske?

Sommerhuset fremstår lyst og indbydende, og på de 98 kvadratmeter er der blandt andet 3 gode soveværelser, som hver især er indrettet med en dobbeltseng, der måler 160 cm x 200 cm. Det store opholdsrum, hvor stue, køkken og spisestue er samlet, er det perfekte sted at nyde hinandens nærvær, mens I hver især laver noget forskelligt – lægger puslespil ved bordet, læser en bog i sofaen eller tilbereder lækre måltider.

Der er både et gæstetoilet og et badeværelse med gulvvarme, så I ikke skal bekymre ger om kødannelse til toilettet, selvom I er 6 personer. På badeværelset finder I også sommerhusets sauna og spa, hvor I rigtig kan komme ned i gear og blive varmet helt igennem. Det er specielt lækkert efter en lang gå- eller cykeltur i Houstrups vidunderlige natur.

På værelserne er der el-radiatorer, som er et godt supplement til den mere energirigtige varmepumpe, så sommerhuset kan blive dejlig varmt, selv på de køligere dage. Varmepumpen sørger samtidig for cirkulation, der skaber et godt indeklima. Når hyggen skal op på næste niveau, kan I tænde op i brændeovnen og nyde de knitrende og dansende flammer, mens varmen breder sig.

Dejlig grund, terrasse og omkringliggende natur

Familiens el-bil lades hurtigt og nemt direkte på adressen, da her er ladestander – dog skal I selv medbringe det rigtige stik. Carporten er et godt sted at stille både cykler og barnevogn, da det alt sammen kan stå i ly og læ her.

Rundt om størstedelen af sommerhuset er en terrasse, der både har en åben og en overdækket del, samt terrassen er afskærmet, så I næsten altid kan finde et sted med læ. Her står både havemøbler, solvogne og en grill til jeres rådighed, så I rigtig kan nyde en dag i haven. Både børn og hunde vil også elske det her, da den 1480 kvadratmeter store grund har en god plæne, hvor der er plads til boldspil og leg.

Fra adressen på Hedevang 34 i Houstrup kan I følge de mange stier i området, og I behøver ikke gå den samme tur med hunden to gange i løbet af ferien. Blåbjerg Plantage og Vesterhavet ligger også inden for kort rækkevidde – begge dele er et absolut must at besøge, når I nyder jeres feriedage her.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.480
Renoveret / Byggeår:2014 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...