Feriehus på stor grund i skønne Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 116, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30330
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I det naturskønne Houstrup finder I dette hyggelige sommerhus med plads til 6 personer her på Hans Hansensvej 116, som ligger på en stor naturgrund med udsigt over et grønt område bag huset.

Sommerhus med plads til nærvær

Sommerhuset, der blev bygget i 1976, fremstår lyst og venligt, da der i næsten alle rum er lyse trælofter og -vægge. De 74 kvadratmeter er godt udnyttet til blandt andet 3 gode værelser og det store opholdsrum, hvor køkken, stue og spiseplads er samlet. Så kan I nyde hinandens nærvær, mens nogle er i køkkenet, andre lægger puslespil og spiller kort ved spisebordet, læser én god bog i sofaen, eller streamer det nyeste afsnit af yndlingsserien på feriehusets Chromecast.

De 3 værelser er udstyret med dobbeltseng i 2 af dem og det sidste soverum har 2 enkeltsenge, så her er plads til både nogle vennepar eller en familie – eventuelt med bedsteforældre også.

Dejlig terrasse på stor grund

Sommerhuset har en dejlig terrasse, der er helt lukket, så små børn ikke går på eventyr alene. Den er også både afskærmet og har mulighed for at sidde overdækket, så I både kan nyde skyggen, solen og havemøblerne kan også benyttes, hvis det skulle dryppe en smule. Parasol, solvogne og en grill står også til jeres rådighed her, så I rigtig kan nyde det udendørs område. Vil I videre ud i haven, kan I blot åbne lågen fra terrassen.

Selvom grunden er hele 1688 kvadratmeter, virker haven større, idet der er et kæmpe grønt areal bag feriehuset. Er I heldige, kan I måske både se rådyr, ræve, harer og andre vilde dyr, der bevæger sig rundt derovre.

Houstrups vidunderlige natur

Med et sommerhus i Houstrup har I alverdens muligheder for at nyde den omkringliggende natur, som området er kendt for. Der er en masse små stier, som kan give jer en skøn gåtur rundt i både sommerhusområdet og klitterne. I kan også nyde både Blåbjerg Klitplantage og Filsø, hvor der er spændende fortællinger til – vil I ud på en længere tur, kan I gå eller cykle de 3 kilometer, der er fra sommerhuset til det brusende Vesterhav, som helt klart er en anbefaling værdig, uanset årstid.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.688
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...