Charmerende sommerhus med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Vestervang 7, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30345
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Drømmer I om en ferieoplevelse, der forener komfort og natur? Velkommen til Vestervang 7 – et charmerende sommerhus, der inviterer dig til at opleve roen og velværet i Houstrups betagende omgivelser.

Rummelig indretning med plads til hele familien.

Dette charmerende sommerhus er det perfekte tilflugtssted til en uforglemmelig ferieoplevelse. Beliggende på Vestervang 7, vil du opleve en fantastisk kombination af komfort og natur. Bygget i 2001 og rummeligt med sine 115 kvadratmeter, er dette sommerhus ideelt til op til 8 personer og deres trofaste firbenede ven.

Sommerhusets indretning sikrer et behageligt ophold for jer. Med både en vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine til din rådighed, behøver du ikke bekymre dig om praktiske gøremål i din ferie.

Den rummelige stue er indrettet med en behagelig stor sofa, hvor hele familien kan samles til afslappende stunder- mens I lytter til knitren fra feriehusets brændeovn. Det åbne køkken, der ligger i direkte forlængelse af stuen, skaber en hyggelig atmosfære, hvor madlavning bliver til fællesskab, mens andre måske nyder et kortspil ved spisebordet. I det tilstødende rum kan I også afholde turneringer i bordfodbold og spille om hvem, der laver aftensmaden.

Med masser af naturligt lys og højt til loftet skaber sommerhusets indretning en følelse af luftighed og rummelighed, hvilket gør det til det ideelle sted for både mennesker og hunde at slappe af og nyde hinandens selskab.

Med fire hyggelige soveværelser, alle indrettet med komfortable dobbeltsenge, er der rigeligt med plads til hele familien eller en gruppe venner. Efter en god nats søvn kan I vågne op og forberede jer på en dag fyldt med spændende oplevelser i det nærliggende område. Og når I vender tilbage efter en dag fyldt med eventyr i Houstrups betagende natur, vil I sætte pris på både sauna og spa, hvor I kan lade stress og bekymringer forsvinde i ren afslapning.

Naturskønne omgivelser

Ferieboligen er beliggende på en 1186 kvadratmeter skøn naturgrund, der er omgivet af træer og buske, hvilket indbyder til udendørs hygge og samvær. I direkte forbindelse med stuen kan I træde ud på sommerhusets lukkede terrasse, som er delvist overdækket. Her kan I lade mindre børn og hunden boltre sig og lege i sikre omgivelser. Uanset om I ønsker en aften med grill og hygge eller blot afslapning tilbyder de udendørs omgivelser på Vestervang det perfekte miljø.

Til fods eller med cykel

Med Vestervang 7 som base, har I mange muligheder. Blot 3000 meter væk finder I indkøbsmuligheder, så I kan forsyne jer med stort og småt. Er det derimod havluften i længes efter, er stranden blot 4000 meter væk. Med sine mange naturmuligheder til fods eller med cykel er Houstrup et sandt mekka, for både mennesker og dyr. 



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:115 / 1.186
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...