Luksus ikke-ryger hus med plads til alle

4
icon
icon
icon
icon

Fyrrekrogen 32, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30350
12 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Blandt skovens træer og brændestabler finder I dette hyggelige ikke-ryger hus i Houstrups fredfyldte område. Her kan I tage hele familien eller alle vennerne – og hunden – med på en skøn ferie i et hus med både spa, sauna og legeplads til børnene.

Afslapning på terrassen og legeplads til børnene

Ikke-ryger huset ligger på en åben naturgrund med en stor, dejlig græsplæne med plads til boldspil og leg for både hund, børn og selvfølgelig også barnlige sjæle.

Der kan naturligvis også slappes af på terrassen dagen lang i havemøblerne på de varme dage, og skulle vejret svigte, er en dag på sofaen med brændeovnens knitren i baggrunden også helt fantastisk og bestemt ikke mindre hyggelig.

Haven er en herlig legeplads til børnene med både gynger, sandkasse, legehus og trampolin fra april til oktober. Her kan de hurtigt få tiden til at gå, mens I laver aftensmad i køkkenet eller udenfor på grillen på de lune sommeraftener.

Tænkt på det hele både udvendigt og indvendigt

På Fyrrekrogen 32 er der tænkt på det hele både udvendigt og indvendigt. Med plads til 12 personer er der selvfølgelig en opvaskemaskine, som klarer arbejdet for jer, og der er et ekstra badeværelse med brusebad, så I ikke skal stå i lange køer til toilettet.

På hemsene finder I 4 af de 12 sengepladser og de er bedst egnede til børn.

I det store badeværelse finder I desuden både en sauna og et spabad, så I kan nyde ferien ekstra meget. Her kan I få varmen igen efter en lang gåtur ude i den friske luft eller en udflugt til den lange skønne sandstrand.

Super udstyret og med en skøn beliggenhed finder I ikke et meget bedre sted at tilbringe jeres ferie.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30350

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gepflegtes,schönes Haus. Wir werden es wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gut ausgestattet und insgesamt stimmt das Preis-Leistungsverhältnis.
Es gab einige Extras, die wir bisher in anderen Häusern nicht gewohnt waren (sogar bei Bedarf dt. Fernsehen).
Sauber war das Haus bei der Anreise allerdings nicht.Sehr schönes und gut ausgestattetes Ferienhaus in guter Lage und mit guter Anbindung.
Außenbereich vor allem für Kinder sehr schön (Trampolin, Spielhaus, Schaukel, Sandkasten).
Ansonsten aus der eigenen Erfahrung mit anderen Häusern auch das Ein- oder Andere Goodie vorhanden, wie z.B. (wenn nötig) dt. TV, Kamin, Whirlpool und Sauna. Für den Außenbereich gibt es Ausstattung (Schirm, Stühle, Liegen, Auflagen) in ausreichender Anzahl.
Es gibt insgesamt 3 Schlafzimmer mit je einem "Doppelbett" (1.40m) und ein Zimmer mit einer Couch. Darüber hinaus Schlafplätze (offen auf dem Dachboden) für 4 Personen.
Kategorisiert ist das Haus mit "bis zu 12 Personen". Rein rechnerisch von der Bettenanzahl ist das möglich, allerdings aus Platzgründen aus unserer Sicht bei weitem nicht sinnvoll (max. 8-9 Personen).

DE
D.
sagde , Hamburg

Sehr geschmackvoll eingerichtetes und gemütliches Ferienhaus, geeignet für bis zu zwölf Personen. Schöne ruhige Umgebung. Großzügige Holzterasse und schöner Naturgarten mit Trampolin, Schaukel und Kinderrutsche. Ausreichend Gartenmöbel für alle sowie Geschirr und Küchenutensilien ausreichend und optimal vorhanden. Sauna und Whirlpool runden die Innenausstattung ab. Sehr zu empfehlen!!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 2.669
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...