Dejligt feriehus med stor indhegnet have

3
icon
icon
icon

Hedevang 53, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30357
7 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Beliggende midt imellem høje træer og fuglekvidder ligger dette hyggelige sommerhus. Her er plads til syv gæster og to firbenede venner! Indenfor venter jer både spa og sauna, og så er grunden indhegnet – ideelt for hundeejerne. Den store grønne have indbyder til leg og afslapning.

Velholdt feriehus i to plan med stor spa

Indenfor indbyder det solide murstenshus med stråtag til afslapning og socialt samvær med de nærmeste. Et ideelt feriehus til den store børnefamilie skal på tur, eller hvis I er flere par, der skal på tur! Her er fem værelser, hvoraf to er findes på førstesalen.

De resterende tre er i stueetagen, hvor I også finder et lille gæstetoilet og det store rummelige badeværelse. På badeværelset står den i afslapningens tegn med både spa og sauna. Efter en svedtur i saunaen, kan I slappe nyde de varme bobler i spaen. Her kan I sidde og se, hvordan træerne bevæger sig i vinden på den anden side af glasset.

Særligt skønt er opholdsrummet, hvor stuen og køkkenet er samlet i ét. Feriehusets naturlige midtpunkt, hvor I alle kan samles. Her er en god loftshøjde og et stort vinduesparti, der lukker dagslyset ind og giver udkig til haven. Slå jer ned i sofaen med popcorn og en god film, mens brændeovnen knitrer hyggeligt i baggrunden. Fra stuen er der endvidere udgang til terrassen og den dejlige lukkede grund.

Indhegnet grund, hvor børnene trygt kan lege og hundene løbe frit

Dette skønne fritidshus, midt i Houstrup, gemmer på en dejlig stor have. Grunden er indhegnet, så I trygt kan lade børnene lege og hundene bevæge sig frit. Solskinstimer kan I nyde her; havemøblerne står allerede klar til jer! Til frokost kan I grille pølser til hotdogs, som kan nydes i skyggen under parasollen, solbad på liggestolene og lad børnene spille bold. Til familiens mindste er her også et gyngestativ og en sandkasse.

Naturskønne Houstrup – gode aktiviteter i området

Houstrup er et roligt område – både nær det brusende Vesterhav og store grønne skovarealer såsom Blåbjerg Plantage. Området er perfekt til lange cykelture, og her er kun 3 km til den brede sandstrand, der selvfølgelig skal besøges! Her kan I samle skaller eller tage en dukkert om sommeren. Også et fantastisk sted at gå lange ture.

Ikke langt fra feriehuset finder I mange gode aktiviteter for hele familien. I Lindvig kan spille minigolf, mellem Nørre Nebel og Nymindegab er det muligt at køre på skinnecykel og Bork finder I også mange hyggelige aktiviteter. Her kan I rejse tilbage i tiden og opleve Bork Vikingehavn, springe på trampoliner og køre rutsjebaner i Bork Legeland. Drømmer I om at suse hen over vandet på et surfbræt, kan I også gøre dette på Ringkøbing Fjord. Fjordens lave og flade vand er nemlig helt ideelt til dette hos WestWind.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:142 / 1.410
Renoveret / Byggeår:2005 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...