Klassisk feriehus til 6 i naturskønne Houstrup

3
icon
icon
icon

Skovvang 16, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30362
6 pers.
Antal personer
4700 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Et veludstyret feriehus med sauna til seks feriegæster og en hund. Et klassisk feriehus med et hyggeligt køkkenalrum og brændeovn. Fra opholdsstuen er der udgang til haven, hvor der er god plads til leg og afslapning! Houstrup er et attraktivt rejsemål for naturelskere, da man både har skoven og Vesterhavskysten i nabolaget.

Hyggelig indretning og varm sauna

Så snart I kommer indenfor, vil I fornemme varmen og feriehusets hjemlige følelse. Her er en behagelig atmosfære, hvor man virkelig har lyst til at slå sig ned. Indretningen er holdt i rolige nuancer, og her får I flere gode siddepladser. Skønt er alrummet, hvor stue og køkken smelter sammen i ét. Feriehusets samlingspunkt, hvor I sammen kan lave god mad eller slappe af i sofaen, og brændeovnens varme breder sig.

Her er tre fine værelser, alle med gulvtæppe og mulighed for opbevaring. På badeværelset er der separat bruseniche, gulvvarme samt adgang til den lille sauna. Her kan I slappe af efter en lang gåtur i det fri! Praktisk er her en energibesparende varmepumpe, og på badeværelset finder I også en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Carport til bilen og hyggelige terrasse mod vest

På vestsiden af feriehuset ligger terrassen, som er delvist overdækket. Her er I lovet mange gode timer i solen. Allerede nu venter havemøbler og liggestolene på jer! Læn jer godt tilbage eller leg på den grønne græsplæne. På græsset eller gyngerne kan børnene lege, eller I kan finde feriens mester i kongespil.

Under ferien kan I parkere bilen sikkert i carporten. Rund dagen af med en lækker grillaften – en hyggelig aften med god mad og forfriskende drinks, mens solen langsomt farver himlen rød.

Fredelige og naturskønne Houstrup

Ferieområdet Houstrup ligger idyllisk mellem Blåbjerg Plantage i syd og Ringkøbing Fjord i nord. Vesterhavet er heller ikke langt væk og er let tilgængeligt på cykel eller i bil. Området er oplagt, hvis man gerne vil væk fra hverdagens stress og ja. Her er helt roligt, og her er det let at komme rundt på cyklen.

Ikke langt fra feriehuset finder I mange gode aktiviteter for hele familien. Mellem Nørre Nebel og Nymindegab er det muligt at køre på skinnecykel og Bork finder I også mange hyggelige aktiviteter. Her kan I rejse tilbage i tiden og opleve Bork Vikingehavn, springe på trampoliner og køre rutsjebaner i Bork Legeland. Drømmer I om at suse hen over vandet på et surfbræt, kan I også gøre dette på Ringkøbing Fjord. Fjordens lave og flade vand er nemlig helt ideelt til dette hos WestWind.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.306
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, pilleovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...