Lyst og charmerende sommerhus til seks personer – 1 hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 3, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30374
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til sommerhuset på Jeppesvej 3 i Houstrup! Bygget i 2010 og spredt over 92 kvadratmeter, tilbyder dette charmerende tilflugtssted plads til seks personer og en firbenet ven. Beliggende i et fredeligt område, inviterer det til afslapning og nærvær i naturen

Indretning med komfort og hygge

Den indbydende entré byder jer velkommen med praktiske faciliteter såsom vaskemaskine og tørretumbler, der sikrer, at garderoben altid er frisk til nye eventyr.

Køkkenet, en veludstyret helle, byder på en opvaskemaskine, der gør rengøring til en leg, mens det store vinduesparti forbinder jer med naturen. I kan alle samles i stuen foran brændeovnen, hvor der er plads til hjertevarme og afslappede stunder, mens I fordyber jer i omgivelsernes skønhed. En varmepumpe sikrer behagelige temperaturer, uanset årstiden, mens de tre soveværelser, alle udstyret med dobbeltsenge, sikrer komfortable nætter.

Badeværelset med gulvvarme tilbyder velvære, selv på kølige morgener, og det lyse interiør med ovenlysvinduer skaber en atmosfære af rummelighed og velbehag.

Lad dette sommerhus blive jeres tilflugtssted, hvor hver en detalje er skabt til at forstærke ferieoplevelsen og danne uforglemmelige minder.

Spil og leg under åben himmel – indhegnet grund

Udendørsområdet ved dette sommerhus er en sand oase af leg og afslapning, perfekt til at nyde det smukke omkringliggende landskab. På den store 1712 kvadratmeter plænegrund er der masser af plads til leg og spil, både for børnene og jeres firbenede ven.

En åben terrasse omgiver sommerhuset, hvorfra I kan holde øje med legende børn og kæledyr på den indhegnede grund. På terrassen venter alt, hvad I skal bruge til udendørs hygge og madlavning, herunder grill, havemøbler, solvogne og en parasol. Til de små er der endda en gynge, hvor de kan bruge timer på sjov og leg under åben himmel.

Uanset om I ønsker at grille lækre måltider, nyde solens varme stråler eller se børnene lege og hygge sig, vil udendørsområdet ved dette sommerhus være det perfekte sted at tilbringe jeres ferie. 

Skovområdet og klitlandskaber

Med Jeppesvej 3 som base er alt, hvad I behøver, inden for rækkevidde. Herfra er I kun et stenkast til bølgernes brusen – 3500 meter til det forjættede hav – og en kort spadseretur på 3200 meter til indkøbsmuligheder

Området er kendt for at tiltrække både familier, par og ældre, der længes efter ro, frihed og lyden af bølgerne. Nyd den unikke atmosfære, der giver både mennesker og dyr en følelse af frihed, og udforsk det varierede landskab til fods eller på cykel gennem klitlandskabet, der strækker sig til Henne Strand.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.712
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...