Charmerende sommerhus med pool, spa og sauna – 2 hunde

3.5
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 8, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30380
10 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I det naturskønne område Houstrup, på adressen Guldvangen 8, ligger dette charmerende sommerhus i den klassiske danske sommerhusstil. Bygget i 1996 og renoveret i 2006, strækker dette 165 kvadratmeter hus sig over landskabet, klar til at byde 10 personer og 2 hunde velkommen.

Lyst og charmerende – plads til alle

I dette sommerhus er køkkenet åbent og indbydende, forbundet med stuen, så I kan lave mad og hygge jer med familien, mens I sidder om spisebordet og spiller kort. Og med den praktiske opvaskemaskine er oprydningen en leg efter de gode måltider.

I stuen finder I en rummelig sofa, der byder alle velkommen til hyggelige stunder. Den knitrende brændeovn spreder varme og stemning, og I kan nyde synet af flammerne, mens I slapper med en kop.

Med fire soveværelser er der masser af plads til hele familien, inklusive flere generationer. To af værelserne har komfortable dobbeltsenge, mens de to andre har to enkeltsenge hver, perfekt til familien på tværs af generationer. Dertil er der en hyggelig hems med yderligere 2 sovepladser på madrasser.

To badeværelser med gulvvarme sikrer, at alle kan nyde komforten, og her finder I også en kombi vaskemaskine. Men det bliver endnu mere luksuriøst – I kan glæde jer til et skønt poolrum med både rutjebane, pool og spa, hvor I kan boltre jer i vandet og have det sjovt sammen. Og når musklerne trænger til ultimativ afslapning, står saunaen klar til at give jer den fuldendte wellness-oplevelse.

Feriehuset har en energibesparende varmepumpe, så I er sikret en behagelig temperatur under hele jeres ophold.

Komfort og afslapning – aktiviteter og leg

Udendørsområdet omkring sommerhuset strækker sig over en rummelig plænegrund på hele 1679 kvadratmeter, hvilket giver rig mulighed for leg og boldspil både for to- og firbenede gæster. Måske frister det med en omgang kongespil eller andre udendørs aktiviteter? På denne skønne grund finder I også en gynge, sandkasse og et legetårn med rutjebane, der vil bringe glæde til både børn og barnlige sjæle.

Den delvist overdækkede og afskærmede terrasse omkring sommerhuset er en oase af komfort og hygge. Her er alt, hvad I behøver for en perfekt ferieoplevelse. Fra komfortable havemøbler til afslappende solvogne, parasol og en grill – ideelt til hyggelige aftener under åben himmel.

Naturskønne oplevelse

Området omkring sommerhuset byder på en perfekt blanding af natur, bekvemmeligheder og muligheder for sjov og afslapning. Med kun 3000 meter til havet er der mulighed for skønne strandoplevelser og forfriskende svømmeture. Sommerhuset er beliggende i det naturskønne Houstrup, hvor I kan udforske de omkringliggende skove og klitområder på skønne gåture eller cykelture til Henne Strand, hvor I kan nyde solen og havet i fulde drag.

I den charmerende by Nørre Nebel, kun 2500 meter væk, finder I et udvalg af butikker, der imødekommer jeres behov, og her kan I forkæle jer selv med en lækker is som en afslutning på dagen.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:165 / 1.679
Renoveret / Byggeår:2016 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...