Hyggeligt sommerhus på stor naturgrund i det skønne Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Pugeldal 44, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30394
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På en stor idyllisk grund lige midt i Houstrups flotte natur finder I sommerhuset på Pugeldal 44. Her kan på til 5 personer nyde en afslappende ferie, hvad end I er to vennepar eller en lille familie. Den store grund og veludstyrede terrasse indbyder til mange timers hygge på de solrige dage.

Hyggeligt feriehus med både brændeovn og varmepumpe

Sommerhuset på 65 kvadratmeter er bygget i 1974, men har i 2020 gennemgået en stor renovering, hvilket I straks bemærker, når I ankommer til sommerhuset og det gør sig også bemærket i ferieboligens indretning. Det store opholdsrum er centrum for hyggelige stunder sammen. Her er køkkenet integreret i stue og spisestue, hvilket giver jer gode muligheder for at nyde hinandens nærvær, selvom I hver især har gang i forskellige ting.

Opvasken her klares af opvaskemaskinen, så I blot skal læne jer tilbage efter aftensmaden. I kunne sætte jer i sofaen og snakke, se tv eller læse en bog, mens brændeovnens flammer og knitren skaber en vidunderlig ferieatmosfære. I kan også opvarme sommerhuset ved hjælp af varmepumpen – det er fordelagtigt for både pengepungen, energiforbruget og indeklimaet.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 soverum, hvoraf 2 er indrettet med dobbeltsenge, der er 140 bredde og det sidste værelse er udstyret med en unik køjeseng, hvor nederste køje måler 200 x 120 og overkøjen er 70 x 350 – til stor glæde for feriens yngste gæster, der formentlig aldrig har set så lang en seng før.

Stor grund med plads til leg og hygge

Gennem terrassedøren kan I bevæge jer fra stuen og direkte ud på terrassen. Her er der mulighed for at sidde afskærmet og overdækket, hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side, eller I blot foretrækker skygge. I kan også bevæge jer ud og sidde under åben himmel. Uanset hvad I foretrækker, står her både havemøbler, parasol, solvogne og en grill klar til at give jer en skøn dag i haven.

Den 2307 kvadratmeter store naturgrund giver jer gode muligheder for at lege i det høje græs, finde mariehøner og andre spændende ting. Her er tilmed en gynge til børnene, så de rigtig kan nyde den friske luft.

Houstrup byder på afslapning for alle

Fra adressen på Pugeldal 44 i Houstrup har I blot 3 kilometer til stranden. Vesterhavet er uanset årstiden et besøg værd, hvad end det er en lang gåtur og søgen efter rav i store jakker, eller sjov og ballade med vand og sand på en sommerdag.

Houstrups natur er noget helt særligt. Her er både hede, klitter og især Blåbjerg Plantage er et vidunderligt sted at gå en lang tur.

Den nærliggende by Nørre Nebel ligger 3,5 kilometer fra sommerhuset og er er muligheder for indkøb af dagligvarer, en bager og mange andre små specialbutikker.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.307
Renoveret / Byggeår:2020 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Enkelte danske TV-kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...