Ægte charme og idyl i dette træsommerhus i Houstrup

4
icon
icon
icon
icon

Kirkeflod 66, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30409
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det hyggelige sommerhus med de sortmalede brædder står godt gemt væk blandt de høje træer i Houstrups rolige ferieområde. Den charmerende stil er helt gennemført både indenfor og udenfor, og idyl og hygge er begge absolutte nøgleord. For at gøre ferien ekstra afslappende, er huset endda udstyret med en sauna.

Romantisk og idyllisk feriestemning

Har I brug for en ferie langt væk fra alting, så er Kirkeflod 66 det helt perfekte feriehjem til jer. Så snart I træder ind ad døren, vil I blive mødt af de lyse og venlige farver og den unikke og charmerende indretning, som spreder en helt speciel idyllisk feriestemning i huset.

Romantik, familieferie, afslapning og fred. Her er der mulighed for lidt af hvert. Har I de små feriegæster med, er der indrettet et rigtig fint børneværelse med to enkeltsenge, og er I af sted som kærestepar, kan I tænde op i brændeovnen og nyde hinandens selskab ekstra meget, mens de knitrende flammer fylder rummet med varme og romantisk stemning.

Den perfekte afslutning på den perfekte feriedag må være en tur i saunaen, og her kan alle hverdagens strabadser for alvor blive lagt langt væk, mens I kan tanke ny energi og slappe af i varmen.

Nyd stilheden på terrassen under åben himmel

Lige så hyggeligt som det er indenfor, lige så hyggeligt er det også udenfor. Hele vejen rundt om huset finder I masser af små hyggekroge med bænke og havemøbler, og på den store terrasse er der gjort klar til, at I kan nyde de dejlige solskinsdage i havemøblerne.

Beliggenheden er skøn og dejlig ugeneret, og her kan I i god ro og fred læse en bog eller nyde et koldt glas rosévin i solen, kun afbrudt af fuglenes fløjten og bladenes stille rislen, når vinden puster i trætoppene.

Til børnene er der en hyggelig skovlegeplads inde mellem træerne, så børnene aldrig kommer til at kede sig, mens I slapper af på terrassen.

Her er stemningen i top, og en afslappende og hyggelig ferie er garanteret.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30409

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein urgemütliches, hyggeliges Häuschen mit zauberhaften Greengate Accessoires. Wir waren jetzt das 3. mal in Mormors hus und fühlen uns rundum wohl

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus vermittelt einen gemütlichen Eindruck, in dem man sich wohlfühlen kann.Einrichtung, einschliesslich Geschirr sind aufeinander abgestimmt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus mit dem passenden Namen "Mormor" ist wirklich in dem auf den Fotos erkennbarem Stil stilsicher eingerichtet. Wir haben uns dort, mit zwei kleinen Mädchen, sehr wohl gefühlt. Auch das Baumhaus für die Kinder war, trotzt Winterzeit, ein Highlight. Es war nicht nur genug Geschirr und Besteck vorhanden, was für ein Ferienhaus wichtig ist, sondern dieses passte hervorragend in den "Greengate-Stil". Die Einrichtung war insgesamt so, dass man ohne "suchen und sparen" alles gut nutzen konnte. Besonders die liebevollen "kleinen" Aufmerksamkeiten für Feriengäste begeistern uns als langjährige Dänemarkfahrer besonders. So haben die Hausherren z. B. nicht nur Spielsachen für Kinder hinterlegt, sondern auch Bastelutensilien für Kinder bereitgestellt, die unsere Mädchen direkt nach der Anreise in Beschlag genommen haben.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2012 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...