Luksuriøs sommerhusferie på lukket naturgrund med hunde

3
icon
icon
icon
Højsvej 13, Houstrup - Søg på husnr. 30414

Dette skønne sommerhus byder på moderne og hyggelig ferie med ægte traditionel sommerhusstemning. Huset er moderne, men samtidig fyldt med feriestemning, og på den lukkede naturgrund er der masser af plads til afslapning og leg for store og små.

Fin balance mellem det moderne og det traditionelle

Træd ind ad døren og lad ferien begynde i dette hyggelige sommerhus. Med plads til 6 personer er der plads til hele familien eller alle vennerne, også hundene er velkomne her, dog frabeder vi, at der medbringes katte i huset.

Huset er flot indrettet med en fin balance mellem den moderne stil og den traditionelle sommerhusstemning, og i badeværelset finder I et spabad, så I kan holde en ekstra luksuriøs ferie i skønne omgivelser.

Den hyggelige spisestue er forbundet med køkkenet og bliver feriens mødested, hvor hele flokken kan samles om maden eller en god film i stuen.

Lækker naturgrund og masser at se

På Højsvej 13 får I et sommerhus beliggende på en dejlig, lukket naturgrund med en fin græsplæne med plads til masser af leg og boldspil. På terrassen står havemøblerne klar, så I rigtig kan nyde vejret i de dejlige private omgivelser.

Der er masser af steder at se i nærheden, og huset ligger kun en lille køretur fra både stranden og den lokale købmand. Mon ikke der bliver tid til en lille udflugt til den endeløse sandstrand, så både børn og hunde kan få brændt lidt krudt af?

Ud over stranden, er der også masser af smuk natur i Blåbjerg Plantage, som byder på mange hyggelige gå- og cykelture på de små snoede stier.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:59 / 1.362
Renoveret / Byggeår:2002 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (120 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...