Hyggeligt sommerhus i Houstrup med spa og plads til børnene

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 6, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30420
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Nyd et afbræk fra hverdagen i dette hyggelige sommerhus, som ligger på en stor grund, har boblebad og masser af plads til børnenes leg. Her på Kirkeflod 6 i Houstrup er der mulighed for det hele! Her er plads til op til 6 personer og 2 hunde, så hele familien eller vennerne kan komme med til den danske vestkyst.

Perfekte omgivelser i naturen – ferie ved Vesterhavet

Nogle gange er det ikke så let at få alt, man ønsker sig under ét tag. Det skulle gerne være en ferie ved havet, med mulighed for at tage på gode vandre- og gåture i naturen og de yngste familiemedlemmer vil elske at have plads til leg i en have med gynge og fodboldmål. Her på Kirkeflod 6 bliver alle disse ønsker opfyldt.

Stranden, klitterne og Vesterhavet ligger kun få minutter fra adressen i bil eller på cykel, og er et vidunderligt sted at opholde sig, især om sommeren. Uanset om I foretrækker at slappe af eller vil nyde den skønne natur, der omgiver Houstrup. Den tilstødende plantage byder på mange vandre- og cykelstier, hvor jeres hunde helt sikkert vil elske at gå på opdagelse med jer.

Der er masser af plads til børnenes leg. En stor græsplæne med fodboldmål til boldspil, en sandkasse, gynger og et klatrestativ giver variation til masser af sjov og leg.

Spabad til afslappende timer – udestue til spilaftener

Med alle de mange muligheder for aktiviteter i ferien, må afslapningen naturligvis ikke glemmes. Efter en lang dag i frisk luft, kan I sætte jer ved brændeovnen, som ikke kun sørger for behagelige temperaturer, men også den perfekte feriefølelse.

Efter en lang dag med skønne oplevelser kan du hoppe en tur i boblebadet, tage et afslappende bad og forkæle dine trætte muskler lidt. Derefter kan I alle mødes til en spilaften i udestuen – tag kort eller brætspil frem og nyd kvalitetstid med dem du holder af.

Houstrup – Henne Strand – Bork Havn – vidunderlige strande og populære badebyer

Sommerhusområdet Houstrup ligger meget tæt på Blåbjerg Klitplantage, et skovområde med høje klitter, store lyngområder og ligger i forbindelse med Henne Strand, en af ​​Danmarks mest populære badebyer. Houstrup er en meget afslappet ferieby, så familier, der ønsker ro og afslapning, føler sig rigtig godt tilpas her.

Hvis du har lyst til at prøve noget lidt anderledes, kan du tage en tur til Henne Strand eller Bork Havn, som er lige så idylliske feriesteder. I Bork Havn ved Ringkøbing Fjord finder du en lille havn, små restauranter og caféer samt et spændende vikingemuseum.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.911
Renoveret / Byggeår:2020 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...