Nydeligt sommerhus til 8 personer med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 68, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30453
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Se lige et nydeligt sommerhus, som bare står og venter på jer. Sommerhuset har adressen Guldvangen 68 i Houstrup og har plads til i alt 8 personer. Derfor er det ideelt, hvis I er 2 familier, som ønsker at holde ferie sammen. Desuden må I gerne medbringe jeres hund. Sommerhuset indbyder til ekstra luksus og velvære i form af både spa og sauna, hvor I kan nyde jeres ferie i fulde drag. Derudover har sommerhuset et aktivitetsrum, hvor I med sikkerhed kan tilbringe mange sjove og hyggelige stunder.  

Aktivitetsrum som indbyder på timevis af sjov

Dette sommerhus har et stort køkkenalrum, med gulvarme hvor hele familien kan samles omkring madlavningen, spilhygge eller bare afslapning på sofaen. På sommerhusets fladskærms-tv kan I se en god film, men hvis det bliver for kedeligt, kan I altid finde underholdning i aktivitetsrummet med bordtennis, bordfodbold og stor spa. Dét er rummet, som indbyder til timevis af sjov.

2 badeværelser, spa og sauna

Sommerhuset har 2 badeværelser. Så hvis I er 2 familier, som er afsted sammen, kan hver familie have deres eget badeværelse. Derudover har sommerhuset også 2 varmepumper, som altid sikrer en behagelig temperatur.
 
Desuden kan I også tilbringe jeres tid i sommerhusets spa eller sauna, hvor I rigtigt kan mærke følelsen af ferie. Få ladt jeres batterier op og træk jer tilbage fra hverdagens rutiner. Derudover er de 8 sovepladser fordelt på 4 soveværelser, hvor 3 af værelserne er med dobbeltseng, og det sidste er med enkeltsenge – perfekt til familiens børn.

Skønt terrasseområde og have med gyngestativ

Sommerdagene skal selvfølgelig tilbringes udenfor, hvad end det er ved stranden eller på sommerhusets terrasse. Terrassen er desuden delvist overdækket, hvis I gerne vil nyde frokosten udenfor under skyggen eller bare trænger til en pause fra solen. Der er både havemøbler og liggestole til rådighed og ikke mindst en grill. Samtidig er grunden indhegnet, så I kan lufte jeres hund, uden at den udforsker nabolaget. Til de helt små er der også en gynge i haven.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30453

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit Pool mit einem tollen Grundstück. Genügend Sitz-und Liegemöglichleiten. Großzügiger Garten mit einigen Freizeitmöglichleiten.

Wir waren rundum zufrieden

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war für uns perfekt , groß, gemütlich mit tollem Garten viel Platz zum spielen draußen und drinnen , wir kommen nächstes Jahr wieder.

Nein, es war alles perfekt

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön gelegenes Ferienhaus mit viel Platz, sowohl drinnen als auch draußen. Liebevoll eingerichtet mit allem, was man in den Ferien so braucht.
Teilweise sehr schön renoviert und auch sonst in gutem Zustand.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:162 / 2.103
Renoveret / Byggeår:2021 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...