Dejlige feriedage i læ på terrassen imens børnene leger

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 68, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30490
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Med direkte adgang til stisystemer og dejlige naturområder finder du Kirkeflod 68. Huset, der er beliggende for enden af en blind vej, har en dejlig uforstyrret naturgrund med legeredskaber til børnene og en stor sydvendt terrasse med gode læforhold. Dette er det helt rigtige sted at holde ferie, når man virkeligt vil nyde naturen her ved Vestkysten, og det perfekte sted til at slappe af på liggestolen eller hygge med grillmad mens børnene morer sig på husets gynger.

Hyggeligt hus med brændeovn

Kirkeflod 68 er et hyggeligt indrettet feriehus til 6 personer. Der er 2 soverum med dobbeltsenge og 1 med 2 enkeltsenge, badeværelset er med bruser. I køkkenet er der opvaskemaskine, så der er mere tid til de vigtige ting, som familiespil ved det store spisebord eller at slappe af på den store bekvemme sofa med en god film i fjernsynet. Lyse vægge med bjælkeværk og den klassiske brændeovn sørger for en moderne men stadig varm og hyggelig stemning, og med luft-til-luft varmepumpe kan I med god samvittighed have det dejligt varmt i huset. 

Fra stuen er der direkte udgang til den afskærmede terrasse med de gode havemøbler. Her er masser af plads til lange dage med solbadning på husets solvogn. Om aftenen kan I tænde op i grillen, – her er altid en læplads og da terrassen til dels er overdækket, kan I sagtens nyde jeres grillmad, også hvis det drypper lidt.

Midt i naturen med mange udflugtsmål

Kirkeflod 68 er en fantastisk ferieadresse til dig, der elsker naturen. Der er lagt op til masser af strandture og måske dejlige gå- eller cykelture i Blåbjerg Plantage eller til Fiil sø. Egnen byder selvfølgeligt også på mange udflugtsmål, fx til de nærliggende strandbyer eller i fiskerbyen Hvides Sande eller besøg et af de mange museer og oplev fx i Bork hvordan vikingerne levede.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30490

D.
sagde , Danmark

Dejligt der mangler intet

D.
sagde , Vallensbæk

Det dækker vores behov.
Vi er kommet i det samme sommerhus i mange år.

D.
sagde , Danmark

Godt og opfylder vores behov

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...