Saunahus på dejlig naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 63, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30493
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

For enden af en lukket vej ligger Hans Hansensvej 63. Sommerhuset er placeret på en dejlig naturgrund, som er omgivet af høje træer. Feriehuset har 2 store indhegnede terrasser, den ene mod øst og den anden mod syd, så der er altid et hjørne med sol og læ. Selv når vejret ikke er i top, kan I her opholde jer ude, da en del af den ene terrasse er overdækket. Den store grund egner sig udmærket til et spil kroket eller andre aktiviteter.

Sauna- og brændeovnshygge

Sommerhuset er indrettet til 4 personer fordelt på 3 soverum – to soverum er med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge. Således egner sommerhuset sig ikke kun til familieferien, men også til ferie med et vennepar. De lyse trævægge og de bekvemme møbler sørger for den rette stemning. Her er et sommerhus, hvor I virkelig kan hygge jer og slappe af.

Det nye køkken har opvaskemaskine, så I har masser af tid til andre aktiviteter.

Efter en lang dag på terrassen eller en lang gåtur i Houstrups skønne natur kan I tænde op i brændeovnen og nyde de varme flammers knitren, mens I læser en god bog, eller I kan hoppe en tur i saunaen og blive varmet helt igennem, mens I slapper af helt ind i sjælen.

Terrassehygge

Sommerhuset har to skønne terrasser, hvoraf den største af de to er både delvis overdækket og lukket af, så I skal gennem en havelåge for at gå ud på græsplænen. En lukket terrasse er ideel, hvis I har små børn eller hunden med, så de ikke drager afsted på eventyr på egen hånd.

Den store græsplæne giver gode muligheder for boldspil og andre lege. Der er tilmed et gyngestativ i haven, hvor familiens mindste deltagere kan få sig en svingtur, mens I kan slappe af i havemøbler og liggestole på terrassen. Til aften kan I tænde op i grillen og tilberede en masse lækker feriemad.

Skøn natur og fantastisk strand

Hans Hansensvej 63 ligger midt i Houstrup, der er kendt for sin fantastiske natur. Det er et skønt sted, hvis I gerne vil ud og nyde naturen til fods eller på cykel. Der er ikke langt til stranden og Blåbjerg Plantage er lige om hjørnet.

Egnen byder selvfølgeligt også på mange udflugtsmål, eksempelvis til de nærliggende strandbyer eller i fiskerbyen Hvide Sande eller besøg et af de mange museer og oplev, hvordan vikingerne levede i Bork.

Max 4 Personer

Det siger vores gæster om sommerhuset 30493

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem guten Zustand.Küche mit allem ausgestatten.Ein sehr schönes grosses Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut eingerichtet.

Wunderschön gelegen am Waldrand. Die Ausstattung ist völlig in Ordnung. Wir buchen das Haus erneut im Herbst diesen Jahres. Für Familie mit Hund bestens geeignet

DE
D.
sagde , Deutschland

ihr müsst es erleben einfach ruhig für jeden was dabei

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2017 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...