Saunahus på dejlig naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 63, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30493

For enden af en lukket vej på en dejlig naturgrund med græs og randbeplantning ligger Hans Hansensvej 63. Her er det, så snart morgensolen titter frem, terrassetid! Feriehuset har nemlig 2 store indhegnede terrasser, den ene mod øst, den anden mod syd, så der er altid et hjørne med sol og læ. Selv når vejret ikke er helt så fint, kan man her opholde sig ude, da en del af den ene terrasse er overdækket. Den store grund med gynger til børnene egner sig udmærket til et spil kroket eller andre aktiviteter.

Terrassehygge ude, sauna- og brændeovnshygge inde

Huset er indrettet til 5 personer fordelt på 3 soverum, to soverum er med dobbeltseng og et med en stor enkeltseng. Således egner huset sig ikke kun til familieferien, men også til ferie med et vennepar. For den rette stemning sørger de lyse trævægge og de bekvemme møbler, her er et hus, hvor man virkeligt kan hygge sig og slappe af. Det nye køkken har opvaskemaskine, så I har masser af tid til andre aktiviteter.

Efter en lang dag på terrassen eller stranden kan man på Hans Hansensvej 63 forkæle sig selv med en tur i saunaen. Og især i den mørke årstid skal der om aftenen selvfølgeligt fyres op i brændeovnen, så man kan slappe af i den gode sofa med en god bog imens man lytter til ildens knitren.

Skøn natur og fantastisk strand

Hans Hansensvej 63 ligger midt i Houstrup, der er kendt for sin fantastiske natur. Det er et skønt sted for jer, der gerne vil ud og nyde naturen til fods eller på cykel. Der er ikke langt til stranden og Blåbjerg Plantage er lige om hjørnet.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2017 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...