Hyggeligt træsommerhus med overdækket terrasse

3
icon
icon
icon

Vestervang 3, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30500
6 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vestervang 3 finder I dette skønne feriehus med et areal på hele 103 kvadratmeter. Med 3 soveværelser egner huset sig perfekt til familien, vennerne eller kæresteparret. Huset er omgivet af Houstrups smukke natur, og de høje træer sørger for, at I helt uforstyrret kan nyde feriedagene med dem, I holder af.

Indbydende rumklima

De lyse omgivelser får rummene til at virke endnu større og mere indbydende, og det åbne køkken er perfekt, når der sammen skal tilberedes lækre feriemåltider. Opvaskemaskinen sørger for, at I har så lidt huslige pligter som muligt, og i stedet kan nyde fridagene fuldt ud.

I de to fine stuer er der god plads til, at I alle kan samles om en god film eller spille et spil rundt om spisebordet, mens der bliver drukket en friskbrygget kop kaffe eller en varm kop kakao foran den varme brændeovn på en kold og blæsende regnvejrsdag.

Stor terrasse og flot natur

På den åbne terrasse, der omgiver hele huset, kan I nyde solen dagen lang og slænge jer i liggestolene, mens børnene går på opdagelse blandt træerne. Om aftenen kan I tænde op i husets grill og drikke et glas rødvin, mens feriestemningen spreder sig, og selv i dårligt vejr er der mulighed for at nyde et lækkert måltid fra grillen, eftersom terrassen er delvist overdækket.

Den store græsplæne er god til leg, og her kan de aktive samles om et spil fodbold, mens resten ser på fra terrassen. Til de mindste feriegæster er der sørget for ekstra underholdning i form af en sandkasse i haven.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30500

DE
D.
sagde , Deutschland

das haus hat uns im großen und ganzen gefallen.die raumaufteilung ist gut.
der wohnbereich ist großzügig,die küche vollständig eingerichtet.kochen und backen ging wunderbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und gemütliches Haus ohne viel Schnick Schnack, aber es ist alles vorhanden, was man braucht.
Schön umfriedet, großer Wohnbereich, gute Betten.
Wir haben uns sehr wohl dort gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes gemütlich eingerichtetes Ferienhaus mit einem tollen kaum einsehbaren Grundstück. Haben uns in den zwei Wochen sehr wohlgefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.435
Renoveret / Byggeår:2009 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...