Energivenligt og velisoleret sommerhus med sauna og spa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Søndervang 129, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30501
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte ikke-ryger sommerhus er et super valg til jeres næste ferie. Her får I både praktiske goder i form af for eksempel opvaskemaskine og ekstra badeværelse, og saunaen og spabadet sørger for, at I får en ekstra luksuriøs ferie. Ferieboligen er rigtig godt isoleret og har mange energibesparende tiltag, heriblandt solceller, så man kan godt sige, at dette er et grønt sommerhus!

Tænkt på det praktiske og mere til

På Søndervang 129 får I et rigtig skønt hus med alt, hvad I har brug for til en dejlig ferie. Her er der plads til helt op til 8 personer, og i to af værelserne finder I endda elevationssenge for ekstra komfort.

Indretningsmæssigt mangler der bestemt ikke noget. Der er tænkt på det hele med både praktiske goder som opvaskemaskine, ekstra toilet, vaskemaskine og tørretumbler, og ekstra luksus til jer i form af sauna og standvandsspa.

Saunaen og spaen er to perfekte muligheder for total afslapning i løbet af ferien og også lækkert i de kolde vintermåneder, ligesom brændeovnen i stuen sørger for masser af feriestemning og varme, når vinden suser uden for døren. En smart kombination af brændeovn, solvarme og el giver en meget økonomisk opvarmning af huset og vandet.

Noget af det mest praktiske ved dette sommerhus er, at der bruges mindre strøm sammenlignet med andre sommerhuse. Ved at bruge solvarme i dette feriehus, der i forvejen er godt isoleret, passer I både godt på miljøet og pengepungen.

Stor terrasse og dejlig udsigt i al slags vejr

Den store terrasse har masser af små hyggekroge, hvorfra I kan nyde vejret og de flotte omgivelser i fulde drag. Stakittet gør, at I kan sidde helt ugeneret, mens I spiser en hyggelig frokost rundt om havebordet eller holder en grillaften i det lune vejr.

Et stykke af terrassen er også overdækket, så I kan sidde udenfor selv i halvdårligt vejr, og på de kolde dage kan I stadig nyde udsigten fra sofaen gennem de store vinduespartier. Her er alle muligheder for at holde en dejlig ferie i et naturskønt område.

*Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30501

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes zweckmäßig ,gemütliches energiesparendes Ferienhaus.
Würde es jederzeit wieder buchen..

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war wie immer wirklich super. Es ist alles vorhanden und lässt keine Wünsche offen. Holz für die ersten Tage wurde kostenlos zur Verfügung gestellt. Wir haben das Haus schon des Öfteren gemietet und werden es in Zukunft auch wieder mieten. Sehr gemütlich und auch die Außenanlage ist schön gemacht. Da eine Solaranlage vorhanden ist, spart man sogar Stromkosten für das Heißwasser.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus ist modern ausgestattet, ist gut für zwei Familien oder Familie mit Kindern geeignet. Das Haus konnte man in jeder Jahreszeit genießen. Der Wellnessbereich mit großen Whirlpool und große Sauna sorgen um Entspannung und Wohlgefühl. Ein Kamin , große Sofa und Fernsehsessel sorgen für Wärme und Geborgenheit. Modern ausgestattete Küche mit viel verschiedenes Geschirr ermöglicht angenehmes Kochen. Die drei Schlafzimmer sind mit gemütlichen und elektrischen Betten ausgestattet. Die Matratzen und Bettwäsche sind in sauberen Zustand. Abgegrenzte Gartenbereich sorgt für Privatsphäre , Grill, und Spielmöglichkeiten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 1.375
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltmands Sovesofaer

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...