Flot og velisoleret ikke-ryger hus med sauna og spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Søndervang 129, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30501

Dette flotte ikke-ryger hus er et super valg til jeres næste ferie. Her får I både praktiske goder i form af for eksempel opvaskemaskine og ekstra badeværelse, og saunaen og spabadet sørger for, at I får en ekstra luksuriøs ferie.

Tænkt på det praktiske og mere til

På Søndervang 129 får I et rigtig skønt hus med alt, hvad I har brug for til en dejlig ferie. Her er der plads til helt op til 8 personer, og i to af værelserne finder I endda elevationssenge for ekstra komfort.

Indretningsmæssigt mangler der bestemt ikke noget. Der er tænkt på det hele med både praktiske goder som opvaskemaskine, ekstra toilet, vaskemaskine og tørretumbler, og ekstra luksus til jer i form af sauna og standvandsspa.

Saunaen og spaen er to perfekte muligheder for total afslapning i løbet af ferien og også lækkert i de kolde vintermåneder, ligesom brændeovnen i stuen sørger for masser af feriestemning og varme, når vinden suser uden for døren. En smart kombination af brændeovn, solvarme og el giver en meget økonomisk opvarmning af huset og vandet.

Stor terrasse og dejlig udsigt i al slags vejr

Den store terrasse har masser af små hyggekroge, hvorfra I kan nyde vejret og de flotte omgivelser i fulde drag. Stakittet gør, at I kan sidde helt ugeneret, mens I spiser en hyggelig frokost rundt om havebordet eller holder en grillaften i det lune vejr.

Et stykke af terrassen er også overdækket, så I kan sidde udenfor selv i halvdårligt vejr, og på de kolde dage kan I stadig nyde udsigten fra sofaen gennem de store vinduespartier. Her er alle muligheder for at holde en dejlig ferie i et naturskønt område.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:116 / 1.375
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltmands Sovesofaer

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...