Lyst og indbydende feriehus med mageløst udeareal

3.5
icon
icon
icon
icon

Skovvang 49, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30502
6 pers.
Antal personer
4500 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Træd ind i dette skønne sommerhus på Skovvang 49 og oplev en unik sammensmeltning af et hus og et udemiljø, hvor hyggen er i højsædet. Med den store have, de skønne terrasser og det særlige gårdmiljø er der her sørget for, at de gode stunder samt solens stråler forlænges.  

Ren råhygge og brændeovn

Dette charmerende feriehus kan danne rammen for familien, der inviterer bedsteforældrene med på ferie. Huset er gennemsyret af små hyggelige detaljer både inde og ude, der sørger for den helt særlige feriefølelse. Med sin fordeling af de 3 soverum, kan børnene få deres egen lille hyggekrog uforstyrret af de voksne, og det rummelige badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler byder på god plads til jer alle.

Det åbne køkken- og stueområde med brændeovnen som centrum er et naturligt samlingspunkt for familiesamværet. Familiens kok er stadig en del af hyggen og snakken, og spisebordet kan indbyde til såvel måltider som spillestunder.

Rige udfoldelsesmuligheder – shelter i haven!

På den delvist overdækkede terrasse, som ligger i forlængelse af stuen, kan I sidde afskærmet med et glas vin i hånden og nyde at se børnene og hunden folde sig ud. Både gårdmiljøet og haven er lukket af, og med sine mange hyggelige kroge og siddepladser, kan I nyde solen og sidde i læ dagen igennem.     

Udearealet indbyder til utallige aktiviteter; om det er boldspil på græsset, solbadning, eller løbe på rulleskøjter eller løbehjul. Eller måske familiens mindste er ved at lære at køre på løbecykel? Derudover findes der en shelter i haven.

I nærområdet fra Skovvang 49 finder I et væld af ruter, som kan udforskes til fods, på cykel eller på hesteryg. Desuden er der rige muligheder for udflugter med bl.a. skinnecykler, vikingeland, badeland eller et smut til hyggelige Henne Strand med sit gode udbud af spisesteder og butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30502

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus in dem man sich sofort wohl fühlt . Gute Betten ,geräumiges Badezimmer,gemütlicher Wohnbereich und herrlicher Aussenbereich wo sich auch der Hund wohlfühlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich und ordentlich eingerichtet.Die Schlafzimmer geräumig. Gute Matratzen. Ausreichend Steckdosen am Bett für Handys zum Laden. Das Bad sehr geräumig und gut durchdacht. Die Küche ist sehr gut bestückt.es fehlt nichts. Fernsehprogramme per Internet,schnelles Wlan
sehr modern eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll eingerichtetes Haus, auch gern mit Hund. Es gibt ein für die Hunde eingegrenztes Arreal, so dass sie nicht weglaufen können. Viele Sitzecken im Freien, eine Spielwiese.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2003 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...