Dejligt lyst feriehus med spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 47, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30503
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en stor naturgrund på Søndervang 47 i Houstrup står dette i 2019 nyrenoverede hus klar til jeres ferie. Udstyret med blandt andet spa, opvaskemaskine og vaskemaskine er her et skønt feriehus til familien på op til 6 personer.

2 badeværelser det ene med spa

Husets lyse og hyggelige stue og køkken er i 2019 blevet renoveret. I det største af de 2 badeværelser er der mulighed for ekstra afslapning og hygge – tænd op i spaen og nyd det varme boblende vand.

3 soverum – 2 med dobbeltsenge og et med 2 enkeltsenge gør det nemt at dele huset og tilbringe ferien sammen med et vennepar eller måske bedsteforældrene.

Dejligt feriehus med brændeovn og energibesparende varmepumpe

Den hyggeskabende brændeovn er nærmest et ”must” for den rigtige feriestemning i den koldere årstid. For energirigtig behageligt indeklima sørger varmepumpen naturligvis. Sommerhuset er udstyret med Chromecast, så I kan nyde jeres yndlingsfilm og -serier på ferien.

Lækker delvis overdækket terrasse

Fra stuen er der direkte udgang til den delvist overdækkede terrasse. Her kan I nyde dagens første kop kaffe men også finde sammen om aftenen og nyde lidt grillmad.

Når solen skinner, kan I stille solvognen lige der, hvor I bedst kan lide det: Midt på den store plæne i solen eller med en krimi i skyggen af fyrretræerne, nydende at fuglene kvidrer og udsigten til en blå himmel over trætoppene.

Houstrup er et stille og naturskønt ferieområde nær Nørre Nebel. Her er der masser af gode stisystemer til vandre- og cykelture omkring Blåbjerg.

Nyd eksempelvis også en tur længere mod nord, hvor Ringkøbing Fjord byder på masser af smuk natur og oplevelser.

 

Husets anneks er privat.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 30503

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, gemütliches und gepflegtes Haus. Die Lage ist sehr gut. Es hat an nichts gefehlt. Besonders schöne Küche und neues großes Badezimmer. Und, sehr gute Betten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, sehr modernes Ferienhaus, in dem man sich direkt nach der Ankunft wohlgefühlt hat, wie zu Hause!
Super ausgestattet und eingerichtet mit vielen Sitzmöbeln, sodass alle einen guten Platz finden. Die Küche und das große Badezimmer lassen keine Wünsche offen. Wunderschöner Aufenthalt im Winter. Die große Terrasse hat uns davon träumen lassen, wie schön es dort wohl im Sommer sein muss!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wirklich wunderschön und mit allem ausgestattet, was man braucht.
Es liegt sehr ruhig am Ende einer Sackgasse und bietet somit viel Ruhe.
Das Grundstück ist schön eingewachsen und man fühlt sich nicht beobachtet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.150
Renoveret / Byggeår:2019 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (97 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...