Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 5 personer i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 11, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30506
5 pers.
Antal personer
4300 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hedevang 11 i Houstrup står dette hyggelige sommerhus med brændeovn klar til jeres næste ferie. Sommerhuset, der har plads til 5 personer og 1 hund, er oplagt til familien, der vil holde ferie i rolige og naturskønne omgivelser.

Lys og komfortabel indretning med brændeovn

I sommerhuset på Hedevang 11, der er delvist renoveret i 2021, vil I straks føle jer godt tilpas. Feriehuset har en lys indretning med komfortable møbler, som I kan finde jer til rette i.

Det helt store samlingspunkt for jer på ferien bliver utvivlsomt alrummet, der samler køkken, stue og spiseafdeling i ét. Her kan I tilbringe mange gode stunder i familiens tegn med lækker mad, sjove spil og gode film. Brændeovnen sørger for at fuldende den hyggelige stemning med sin knitren og giver samtidig god varme.

I køkkenet har I en opvaskemaskine, der klarer opvasken, så I kan tilbringe endnu mere ferietid sammen. Feriehuset bliver opvarmet af en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima.

På sommerhusets 73 kvadratmeter finder I desuden 3 gode soveværelser – 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med én enkeltseng. Derudover har I et badeværelse, der er udstyret med gulvvarme, så ingen fryser om tæerne fra morgenstunden.

Lukket, delvist overdækket terrasse

De varme og solrige feriedage kan I tilbringe på terrassen. På den lukkede og delvist overdækkede terrasse kan I nyde ferien, også hvis vinden skulle vise sig fra sin friske side. Find et godt spot i solen og læn jer tilbage i havemøbler og liggestole, mens feriefreden sænker sig over jer.

Som en perfekt afslutning på en dejlig feriedag kan I tænde op i grillen på terrassen. Mens I nyder en lækker grillmiddag og kolde drikkevarer, kan I planlægge jeres næste feriedag.

Naturskønne oplevelser i Houstrup

Houstrup er et perfekt feriemål for jer, der elsker naturen. I Houstrup er der nemlig masser af skøn natur, som I kan opleve. I området er der mange cykel- og vandrestier, I kan opleve naturen fra. I kan også besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor jeres hund helt sikkert vil elske at komme med på tur.

Når I holder ferie i Houstrup, skal I selvfølgelig også besøge det fantastiske Vesterhav. De brede sandstrande og de brusende bølger ligger cirka 4,3 kilometer fra sommerhuset. Her kan I nyde lange gåture langs stranden eller hoppe en tur i bølgerne.

Når I skal klare ferieindkøbene, kan I tage til Nr. Nebel. Her er der et supermarked og flere specialbutikker, som I kan købe ind hos.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30506

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich eingerichtet und hat alles was man für einen schönen Urlaub benötigt, wir haben uns rundum wohl gefühlt. Die Betten sind gut , der Ofen ist super

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns ( 2 Personen.)hat das Haus sehr gut gefallen, wir haben uns rundum wohl gefühlt. Die Betten sind gut , der Ofen ist super.Geschirr Töpfe und Besteck sind ausreichend. Wir kommen sehr gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein zauberhaftes Haus mit allem was man benötigt.
Wir haben das Haus sauber vorgefunden und konnten von der ersten Minute an entspannen.
Die Terrasse ist gemütlich und lädt zum Verweilen ein.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.815
Renoveret / Byggeår:2021 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...