Hyggeligt feriehus i Houstrup med sauna og udendørs spabad

3
icon
icon
icon

Søndervang 48, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30515
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en sommerhusferie i fred og ro – med mulighed for lidt ekstra selvforkælelse? Så er Søndervang 48 i Houstrup måske jeres næste ferieadresse. Det hyggelige feriehus har plads til 8 personer og byder blandt andet på en separat ”wellnessafdeling” med sauna og spa samt et lækkert udendørs spabad på terrassen. Alt sammen beliggende på en ugeneret og naturskøn grund. Hundene er også velkomne her!

Sommerhus til 8 personer – separat wellnessafdeling med sauna og spabad

Det hyggelige sommerhus har plads til 8 personer og er ideelt til en afslappende ferie med familien eller vennerne – hvor der selvfølgelig også er plads til de firbenede familiemedlemmer. Den praktiske indretning omfatter blandt andet både badeværelse med vaskemaskine, gæstetoilet og et veludstyret køkken med alt det køkkengrej, feriekokken måtte have brug for, når der skal kreeres lækre måltider – inklusiv en opvaskemaskine, der ordner oprydningen for jer.

I får også jeres helt egen wellnessafdeling med både sauna, spabad og bruser, så I kan koble af og forkæle jer selv lidt ekstra på ferien. Fra wellnessrummet er der desuden direkte udgang til terrassen.

God terrasse med udendørs spabad og ugeneret beliggenhed i Houstrup

Den delvist overdækkede terrasse gemmer på endnu et feriehighlight. Her står et lækkert udendørs spabad, som giver jer mulighed for også at nyde lidt wellness under åben himmel. Læn jer tilbage i det varme boblebad med et koldt glas rosé, mens fuglene kvidrer i trætoppene – dét er total afslapning!

Der er god plads til leg og boldspil på den store græsplæne, og til glæde for de yngste feriegæster er der også en sandkasse på grunden. Hele den velholdte plænegrund er omkranset af træer og buskads, hvilket giver jer en både læfyldt og ugeneret beliggenhed. Her kan I nyde ferien i fred og ro – og der er ingen tvivl om, at I vil vende hjem med masser af fornyet energi efter en ferie på Søndervang 48.
 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30515

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit zweckmäßiger Küche und Essbereich. Von Vorteil sind auch die beiden Bäder, wobei eines über Dusche und WC verfügt und das andre mit Dusche, Sauna und Innenwirlpool ausgestattet ist. Vorteilhaft ist auch der blickgeschützte Terassenbereich mit Pavillon und natürlich der Jacuzzi.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr geräumig und sehr gemütlich. Wir haben uns mit unserem Hund dort sehr wohl gefühlt.Würden es jederzeit wieder gerne buchen;))

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat einen sehr gemütlichen Wohnraum. Der Außenwhirlpool ist ein besonderes Highlight. Die Eigentümer kümmern sich um das Haus – es fehlt nichts für den Urlaubsalltsg.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:113 / 1.514
Renoveret / Byggeår:2018 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...