Veludstyret træhus i fredfyldte omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 59, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30517
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Hedevang 59 i Houstrup ligger dette skønne, idylliske træsommerhus midt i det tætte skovområde. Det klassiske sommerhus har alt, hvad feriehjertet begærer, og ud over den hyggelige indretning, der emmer af sommerhusstil, finder I også en dejlig brændeovn i den store spisestue.

Stort opholdsrum og dejlig køkken

Køkkenet er godt udstyret, og her finder I alt, hvad I skal bruge, for at tilberede en god hjemmelavet aftensmad – og efter maden vil opvaskemaskinen sørge for, at I ikke skal bruge for meget tid på oprydningen.

Efter en lang dag ude i den friske skov- og havluft, kan I smide fødderne opad i det hyggelige sofahjørne og lade dagens sidste timer rinde ud med et godt glas rødvin og den knitrende brændeovn i baggrunden.

Med plads til maks 6 personer fordelt på 3 hyggelige soveværelser kan hele familien komme med – også det sidste, men vigtige familiemedlem, hunden.

Fantastisk udsigt fra den overdækkede terrasse

Her kan I helt uforstyrret tilbringe jeres ferie. Sommerhuset har en dejlig og fredelig beliggenhed, og her kan I nyde stilheden og det gode vejr fra den overdækkede terrasse. På de varme sommerdage står liggestolene klar, så der kan slappes af i det gode vejr, og som en god afslutning på dagen kan I tænde op i grillen og tilberede en ægte feriemiddag under åben himmel.

Huset er omgivet af skov, og her kan de mindste feriegæster og hundene få lov til at gå på opdagelse mellem træerne. På den store græsplæne er der også god plads til leg og tumlen, og har I brug for lidt motion, kan hele familien samles om en fodboldturnering eller et slag kongespil.

Et paradis for alle!

Det siger vores gæster om sommerhuset 30517

D.
sagde , Tarm

Et hyggeligt hus. Dejlig terrasse/ have. Der var alt der skulle til for at få en dejlig ferie. Grunden er omkranset af træer og buske som giver en dejlig ro omkring huset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.900
Renoveret / Byggeår:2010 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...