Hyggeligt sommerhus på ugeneret plænegrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 56, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30532
5 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2650 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hyggen er ikke til at overse i dette dejlige sommerhus på Hedevang 56 i Houstrup. Det hyggelige og funktionelle træhus ligger i et dejligt feriehusområde på en ugeneret plænegrund. Det charmerende træhus har en autentisk skandinavisk sommerhusstemning med plads til afslapning og hygge for hele familien.

Hyggelig indretning med plads til afslapning

Sommerhuset er lyst og hyggeligt indrettet med en god opholdsstue, der ligger i åben forbindelse med husets spisestue og køkken. Køkkenet er placeret, så du kan kigge ud i stuen og til udearealet, mens du laver mad.

Den personlige indretning kombineret med de klassiske trævægge og lofter sørger for ægte sommerhusstemning fra første ferieøjeblik.

Efter en lang gåtur ved vandet eller i området omkring huset, er det oplagt at fyre godt op for brændeovnen og nyde hinandens selskab i stuen. Her kan I spille spil, læse en god bog eller se en film.

Sommerhus med et dejligt udeområde

På den store træterrasse kan I nyde solen og den flotte natur dagen lang. De mange træer og buske, der omkranser grunden, sørger også for, at I kan holde ferie i fred og ro, fuldstændig ugeneret.

Den overdækkede del af terrassen gør det muligt at nyde omgivelserne selv i dårligt vejr, og om aftenen kan der grilles og spises middag under åben himmel, når vejret er til det.

Med en stor græsplæne og egen lille legeplads er hele familien garanteret god underholdning, og mens I slænger jer i liggestolene, kan de mindste feriegæster og hunden få lov til at slå sig løs i den frie natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30532

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus, ruhige Lage, nicht einsehbares Grundstück, gemütlich und moderne Einrichtung, Betten hervorragend, in der Küche alles vorhanden was man benötigt, wir waren mit 2 Personen und Hund vor Ort und haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Von allen besuchten Esmark-Ferienhäusern haben wir uns hier (trotz häufigem Regenwetter) am wohlsten gefühlt, weil in dem Haus vieles vorhanden ist, gut funktioniert und für den Gast sehr gut strukturiert wurde. Holz-vertäfelte Wände/ Decke. Großer Rasengarten mit ausreichendem natürlichen Sichtschutz zum Nachbargrundstück. Ein Highlight sind die Sitzmöbel (2 hochwertige Relaxsessel/ komfortables Sofa und sechs komfortable Eßtischstühle) / Gut ausgestattete Küche / Wärmepumpenheizung / Keine billigen, nichtssagenden Bilder an den Wänden, sondern höherwertige Bilder- und Schmuckausstattung, wo deutlich wird, dass der Vermieter an das Wohl des Gastes gedacht hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat mir ganz gut gefallen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2013 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...