Sommerhus med brændeovn og sauna på stor, afskærmet grund

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 76, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30533
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus til 4 personer ligger på en afskærmet grund i Houstrups rolige og naturskønne ferieområde. Her kan I holde en afslappende ferie langt væk fra hverdagen i et klassisk sommerhus, der blandt andet er udstyret med brændeovn og sauna.

Klassisk sommerhusferie for 5 personer med brændeovn og sauna

Det lille sommerhus på Søndervang 76 indbyder til en klassisk sommerhusferie ved Vesterhavet. Sommerhuset er ideelt til den lille familie eller en romantisk udflugt for to.

Husets hjerte er opholdsrummet, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her er samværet i centrum, og der vil med garanti blive skabt masser af nye ferieminder med hyggelige middage rundt om spisebordet og afslapning på sofaen foran den knitrende brændeovn.

I forlængelse af badeværelset finder I desuden et ekstra feriehighlight – jeres helt egen sauna. Her kan I nyde nogle skønne wellness-øjeblikke og tanke ny energi efter en dejlig dag i den friske luft.

Fredelig beliggenhed med alsidige terrassemuligheder

Feriehuset har en fredelig beliggenhed i Houstrups grønne natur. Hele grunden er omkranset af træer og buskads, der giver en dejlig ro til at dase på terrassen.

Uderummet byder desuden på alsidige terrassemuligheder med både en åben, afskærmet og overdækket del, så der er noget for enhver smag. Der er selvfølgelig sørget for havemøbler, liggestole og en grill, så I kan få mest muligt ud af feriedagene.

Houstrup – et roligt og naturskønt ferieområde kort vej fra Vesterhavet

Houstrup er generelt et roligt ferieområde, der er spækket med flot natur. Blot få kilometer fra ferieadressen ligger den smukke Blåbjerg Plantage, hvor I kan opleve det vestjyske hedelandskab helt tæt på – både på gåben og cykel.

Der er heller ikke mere end en kort køretur til Vesterhavet, og der er desuden anlagt en stor parkeringsplads, så I kan køre hele vejen op til strandopgangen. Her er den mest fantastiske hvide sandstrand så langt, øjet rækker, og de blå bølger frister bestemt til en dukkert på de varme sommerdage.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 30533

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes sauberes, modernes Feienhaus. Uns hat es an nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alt var fantastisk, intet manglede, det er centralt, men stille.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist perfekt geeignet für eine 3 bis 5 köpfige Familie , der Spielplatz ist in 10 min zu erreichen und das Haus ist top ausgestattet . Zusötzlich waren zwei Fahrröder am Haus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 967
Renoveret / Byggeår:2007 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...