Dejligt sommerhus på stor naturgrund med sauna og spabad

3
icon
icon
icon

Hedevang 40, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30542
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Midt i Houstrups fredelige ferieområde ligger dette skønne sommerhus og venter på jer. Med plads til 6 personer kan hele familien eller alle vennerne være med her, og også hunden er velkommen. Der bliver masser af tid til afslapning i sommerhusets sauna og spabad – eller foran den knitrende brændeovn. Pak kufferten og tag en herlig ferie langt væk fra hverdagen.

Skøn beliggenhed på stor naturgrund

Det hyggelige røde træsommerhus ligger rigtig skønt på en stor naturgrund med masser af plads. Den åbne terrasse indbyder helt fra start af til afslapning og hygge i liggestolene, mens den store græsplæne indbyder til leg og boldspil for store og små, og selvfølgelig hunden.

Terrassen er naturligvis også udstyret med en grill, som med garanti vil blive brugt flittigt, især i sommertiden på de lune aftener. Saml hele familien rundt om havebordet til en hyggelig middag, hvor morgendagens udflugter kan planlægges, mens solen går ned bag træerne.

Fantastisk ferie året rundt med sauna og spabad

På Hedevang 40 er der garanti for en helt fantastisk ferie hele året rundt. Sommer såvel som vinter sørger saunaen og spaen på det store badeværelse for total afslapning og skøn feriefred, og især i de kølige måneder vil brændeovnens knitrende flammer sprede varme og hygge, mens feriehusets Sonos enhed spiller jeres yndlingsmusik.

Det skønne åbne køkken- og spisestueområde er sommerhusets hjerte og bliver centrum for samvær. Her er der masser af plads til fælles madlavning i det nye køkken fra 2021 eller en hyggelig aften på sofaen. Lad de sene aftentimer rinde ud, mens den orange aftenhimmel kaster smukke farver ind gennem vinduerne.

Her kommer I altså aldrig til at kede jer, og mens I læner jer tilbage og nyder varmen, kan de mindste sommerhusgæster underholde sig selv timevis på det flot indrettede børneværelse med køjesenge.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:93 / 1.300
Byggeår:1998

Køkken:

Fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...