Hyggeferie i dejligt sommerhus i naturskønne Houstrup

3
icon
icon
icon

Hedevang 19, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30543

Skal ferien tilbringes i den skønne vestjyske natur, så er dette hyggelige sommerhus på Hedevang 19 måske lige det rigtige. Her finder du et familievenligt feriested med lækker naturgrund, stor lukket terrasse og plads til afslapning i bekvemme møbler foran brændeovnen.

5 personer kan holde ferie i det dejlige hus, der er praktisk indrettet med 3 gode soverum, køkken med opvaskemaskine, stue med energibesparende varmepumpe og både vaskemaskine og tørretumbler.

Sommerhus med hyggegaranti

I den store stue, der står i åben forbindelse til køkkenet og spiseafdelingen, kan hele familien samles til morgenkaffe eller kakao og sammen lægge planer for de næste feriedage. Skal der hygges med en bog og kortspil foran brændeovnen eller skal der pakkes til en strandtur eller udflugt?

Med et godt badeværelse med gulvvarme og praktiske detaljer som vaskemaskine og tørretumbler er det nemt at slappe af og nyde feriedagene på Hedevang 19.

Stor lukket terrasse og masser af natur

Læ, hvis det blæser, skygge når solen brænder og dertil masser af god plads, havemøbler og grill – den store sydvendte terrasse er bare perfekt til jeres ferie! Start feriedagen med at åbne køkkenets hyggelige ‘stalddør’ og luk fuglesangen ind i køkkenet, lad duften af nåleskoven og lyngheden trække ind og blande sig med duften af friskbrygget morgenkaffe – en superskøn cocktail.

Sover resten af familien, så har du chancen for at snuppe den første kop kaffe i stilhed på terrassen eller tage en morgentur gennem det dugvåde landskab hen til campingpladsen og hente friske rundstykker til dine kære.

Houstrup er den perfekte adresse til afslapnings- og familieferien. Her er masser af natur, legepladser og en dejlig strand. Dertil er der ikke langt til mange sjove udflugtsmål som fx Bork Legeland, badeland og Bork Vikingehavn. Skal der fiskes er der masser af fiskesøer og skal der surfes, så er Ringkøbing Fjord lige om hjørnet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.501
Renoveret / Byggeår:2019 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...