Hyggeligt skandinavisk sommerhus med pool, spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 61, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30547
Gæsterne siger: icon icon

På adressen Søndervang 61 i Houstrup står dette hyggelige sommerhus strålende hvidt og klart blandt de grønne træer og byder jer velkommen. Tag familien og hunden med og hold en skøn ferie med ægte luksus – både pool, sauna og spabad.

Flot poolhus i skandinavisk stil med ekstra luksusgoder

Selvforkælelse er absolut et af stikordene til dette fine træsommerhus, og meget bedre forudsætninger for at holde en dejlig ferie og glemme al hverdagens stress findes nærmest ikke.

Huset er rigtig hyggeligt indrettet i skandinavisk stil og rummer god plads til de maks 8 personer. Især børnene vil glæde sig over den 20 m2 store pool, hvor de kan plaske rundt hele året rundt og få lov til at brænde masser af krudt af.

For de voksne bliver spabadet og saunaen et sikkert hit, og her er mulighed for total afkobling. Glem hverdagens strabadser, tænd et par stearinlys for ekstra hygge og læn jer tilbage i det varme spabad. Eller bliv varmet godt igennem i saunaen, som er fantastisk, specielt efter en god lang gåtur.

Nyd solen på terrassen eller udforsk området

Huset er skønt hegnet ind mellem de mange træer og har en dejlig stor græsplæne, hvor både hunden og børnene kan få lov til at lege og spille bold, mens I nyder solen fra terrassen i de fredelige omgivelser.

Har I brug for lidt variation, er der mange fine steder i området. Blåbjerg Plantage byder på masser af smuk natur og små, hyggelige stier, og de lokale caféer og kunsthåndværkere er helt sikkert også et besøg værd og giver en helt speciel og unik oplevelse.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30547

D.
sagde , Danmark

Vores første oplevelse med huset, da vi åbnede døren var, at der duftede rent. Det var en dejlig start på ferien. Sommerhuset var super lækkert og stort. Det indendørs poolområde var rent og pænt og haven var dejlig stor. Vi har ingen problemer med, at bestille ferie i samme sommerhus igen en anden gang.

D.
sagde , Ringkøbing

Et skønt hus med nærmest tropisk temperatur i poolområdet. Der var vinduer ind til poolområdet fra opholdsstuen så man altid kunne have øje på børnene. En virkelig god detalje var at pool og spa samt brus og toilet er i samme område.
Terrassen var velanlagt og med fuld sol hele dagen.

D.
sagde , Danmark

Vi har været yderst tilfredse med vores feriehus. Ungerne har nydt at der var pool, som de kunne bruge hele dagen i.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2010 / 1985

Køkken:

Fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...