Hyggeligt skandinavisk sommerhus med pool, spa og sauna

3
4798
Søndervang 61, Houstrup - Søg på husnr. 30547
Gæsterne siger:

På adressen Søndervang 61 i Houstrup står dette hyggelige sommerhus strålende hvidt og klart blandt de grønne træer og byder jer velkommen. Tag familien og hunden med og hold en skøn ferie med ægte luksus – både pool, sauna og spabad.

Flot poolhus i skandinavisk stil med ekstra luksusgoder

Selvforkælelse er absolut et af stikordene til dette fine træsommerhus, og meget bedre forudsætninger for at holde en dejlig ferie og glemme al hverdagens stress findes nærmest ikke.

Huset er rigtig hyggeligt indrettet i skandinavisk stil og rummer god plads til de maks 8 personer. Især børnene vil glæde sig over den 20 m2 store pool, hvor de kan plaske rundt hele året rundt og få lov til at brænde masser af krudt af.

For de voksne bliver spabadet og saunaen et sikkert hit, og her er mulighed for total afkobling. Glem hverdagens strabadser, tænd et par stearinlys for ekstra hygge og læn jer tilbage i det varme spabad. Eller bliv varmet godt igennem i saunaen, som er fantastisk, specielt efter en god lang gåtur.

Nyd solen på terrassen eller udforsk området

Huset er skønt hegnet ind mellem de mange træer og har en dejlig stor græsplæne, hvor både hunden og børnene kan få lov til at lege og spille bold, mens I nyder solen fra terrassen i de fredelige omgivelser.

Har I brug for lidt variation, er der mange fine steder i området. Blåbjerg Plantage byder på masser af smuk natur og små, hyggelige stier, og de lokale caféer og kunsthåndværkere er helt sikkert også et besøg værd og giver en helt speciel og unik oplevelse.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30547

D.
sagde , Danmark

Vi har været yderst tilfredse med vores feriehus. Ungerne har nydt at der var pool, som de kunne bruge hele dagen i.

D.
sagde , Gudbjreg

Vi har holdt juleferie i et sommerhus med pool. Vi har haft den skønneste ferie med gode muligheder for afslapning, samvær med familien og gåture ved de nærliggende strande med hunden.
Feriehuset havde de helt rette faciliteter til os som familie, hvor der er to børn med.
Ferien blev nydt fuldt ud og vi lejer helt klart igennem Esmark igen. Høj service og godt produkt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2010 / 1985

Køkken:

Fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...