Renoveret sommerhus i Houstrup med spabad og 2 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Skovvang 97, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30558
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til et dejligt sommerhus på Skovvang 97 i det naturskønne Houstrup. Feriehuset er i 2019 blevet renoveret, og det har plads til 6 personer og op til 2 hunde. Lyst og lækkert indrettet med et badeværelse med spa, et ekstra gæste-wc, en stue med brændeovn og praktiske detaljer som opvaskemaskine og vaskemaskine, lægger huset op til en skøn familieferie. Et fint udeområde med gode terrasseforhold afrunder billedet af et godt feriedomicil.

Smagfuldt indrettet med brændeovn og dejlig afskærmet terrasse

Så snart du ankommer til sommerhuset, kan ferien begynde. Feriehuset hilser dig velkommen med en lys og stemningsfyldt indretning med hyggelige detaljer. Så det er bare at pakke ud, – der er masser af skabsplads, og så ud på terrassen og mærke områdets ro og den dejlige duft af gran, hede og hav.

På kolde dage kan I slappe af i stuen, der naturligvis er udstyret med en energibesparende luft-til-luft varmepumpe, men hvis brændeovn er en absolut hyggespreder.

3 soverum, badeværelse med spa og et ekstra gæstetoilet

Alle 3 soverum i sommerhuset er indrettet med dobbeltsenge, og i det store badeværelse med gulvvarme står spaen klar til jer. Der er altså rigelig mulighed for afslapning og hygge, det er bare med at komme af sted.

Så der ikke opstår kø foran badeværelset, imens mor slapper af i spaen, står der et fint gæste-wc til resten af familiens rådighed. For maksimal kvalitetstid er feriehuset iøvrigt udstyret med opvaskemaskine og vaskemaskine.

Sol på terrassen eller udflugter i omegnen

Sommerhuset på Skovvang 97 ligger på en dejlig stor plænegrund omgivet af træer. Havemøbler og grill står klar til jer, så I kan slappe af på den store afskærmede solterrasse.

Beliggende i Houstrup med kun 5 kilometer til en skøn Vesterhavsstrand, kort afstand til Ringkøbing Fjord og med både Blåbjerg og Nymindegab Plantage lige om hjørnet, er her lagt op til masser af udeaktiviteter. I kan fx samle svampe i skoven, prøve kræfter på mountainbike i Blåbjerg Plantage, sanse naturen i barfodsparken, ae dyr i den lille zoo eller køre på dræsine gennem den smukke vestjyske natur. Når det så er ”istid” kan I tage turen til den lille ferieby Henne Strand, hvor der er mulighed for at shoppe og spise lidt lækkert.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30558

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes und gemütliches Ferienhaus. Sehr geschmackvoll eingerichtet. Die Küche ist sehr neu und gut ausgestattet. Im Bad mit Whirlpool lässt es sich gut entspannen. Die Betten sind groß und gut. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden es glatt nochmal buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt sehr schön ruhig in einer Sackgasse und ist gemütlich und geschmackvoll eingerichtet. Besonders erwähnenswert sind die sehr guten, breiten Betten in allen drei Schlafzimmern und die vielen praktischen Steckdosen an den Betten. Die Küche ist bestens ausgestattet und alles funktioniert super einfach auch ohne Spezialkenntnisse. Es gibt reichlich Geschir und Bestecke und qualitativ sehr gute Töpfe und Pfannen. Auf dem Grundstück ist genug Platz für alle Arten von Ballspielen und mehrere Autos können bequem abgestellt werden. Die große Terrasse ist mit guten Möbeln ausgestattet und hat den ganzen Tag Sonne. Eine kleine Besonderheit sind die Absätze zum Bad und zum WC, die für Kinder und ältere Menschen ein Problem sein könnten. Wir haben zur Sicherheit LED Sensor Schrankleuchten mit Bewegungsmelder vor die Stufen gelegt und das kleine Problem war gelöst.
Wir haben uns die drei Wochen sehr wohl gefühlt im Skovvang 97 und nichts vermisst – vielen Dank für die schöne Zeit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hübsches fast perfekt eingerichtetes Haus für 6 Personen. Schöne große Terrasse und ein ausreichend großes Grundstück. Auch für Kinder gut geeignet. Lage in einer ruhigen Sackgasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.362
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...