Hyggeligt og venligt feriehus med sauna og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 77, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30565
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2850 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Med denne blå sommerhusdrøm bor I med op til 6 personer helt perfekt, hvis I gerne vil tilbringe en naturnær ferie ved den danske vestkyst uden at gå ned på komforten. Her får I både jeres egen sauna, en hyggelig brændeovn og selvfølgelig, gulvvarme på badeværelset.

Autentisk stil med et moderne touch

Det veludstyrede hus på 70 m² er smagfuldt indrettet og råder over alt, hvad ferien behøver.

Stue- og spiseafdelingen med trægulv, sofahjørne, brændeovn, spisebord og det integrerede køkken (med direkte adgang til terrassen) har en helt speciel og hyggelig charme over sig, og her vil I hurtigt føle jer hjemme.

Fra husets hjerte kommer I også ind i de 3 gode soveværelser, hvor I vil få god nattero i de to dobbeltsenge og køjesengen. Man sover ekstra godt efter en afslappende aftentur i saunaen. I det store badeværelse er der desuden også gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne om morgenen.

Træterrasse og 2.200 m² grund

På den private træterrasse kan I slappe af, solbade, læse, lege… På Hedevang 77 har I alle muligheder for udendørsaktiviteter af forskellige kalibre, både for de dovne og aktive feriegæster.

Har I lyst til lidt afveksling? Til de aktive feriegæster er stranden selvfølgelig et oplagt valg, og de 4000 meter kan både tilbagelægges i bil, på cykel, eller til fods, hvis I er rigtig friske. Den nærmeste købmand ligger kun 2500 meter væk, så der kan hurtigt blive fyldt op i køleskabet og slikskuffen.

Større byer såsom Hvide Sande, Henne Strand og Nr. Nebel ligger kun en køretur væk, og her er der masser af hyggelig feriestemning året rundt!

Det siger vores gæster om sommerhuset 30565

DE
D.
sagde , Deutschland

Man hat sich direkt ab der ersten Minute wie zu Hause gefühlt. Es fehlte nichts,es war sehr sauber und gepflegt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist liebevoll eingerichtet und in der Küche fehlte nichts.Es war bei unserer Ankunft sehr sauber und geheizt. Ein Hinweis, dass der Boiler im Flur an der Decke hängt, wäre hilfreich gewesen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer schönen und ruhigen Umgebung.
Es ist gut ausgestattet, die Betten sind sehr bequem. Sauna und Kamin sind super.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.071
Renoveret / Byggeår:2005 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (64 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...