Idyllisk stråtagshus med sauna og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 52, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30567
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I en varm rød farve byder dette hyggelige stråtagshus jer velkommen i dets grønne omgivelser. Her kan I holde en dejlig ferie med op til 6 personer. Brændeovn og sauna sørger for ekstra wellness og afslapning.

Autentiske og velindrettede omgivelser med sauna

Så snart I træder indenfor, vil det venlige og charmerende indre byde jer varmt velkommen. De mange vinduer lader solens lys slippe indenfor, så omgivelserne bliver ekstra venlige og rummelige.

Den åbne stue- og spiseafdeling ligger i forbindelse med det veludstyrede køkken, hvor dagens måltider uden besvær kan blive tilberedt. I den hyggelige sofaafdeling står brændeovnen klar til at sprede varme og feriestemning, specielt i den kolde vintertid.

Havluft kan være trættende – og efter en spadseretur langs strandkanten eller en gåtur under trækronerne i skoven kan I sætte jer ind i husets sauna og få varmen igen, mens der bliver tanket energi til endnu en feriedag.

Afskærmet terrasse og 1360 m² stor grund

Den store terrasse er afskærmet fra flere sider, og her er der altid god læ til at sidde udenfor og nyde naturen. På de varme sommerdage kan I rykke udenfor med morgenmaden og spise nybagte rundstykker rundt om havebordet, mens dagens første solstråler varmer jer. Gyngen og sandkassen sørger for god underholdning til de mindste feriegæster.

Her bor I kun 1500 meter fra den nærmeste købmand, og er vejret til det, kan I nemt lade bilen stå, når der skal købes ind til lidt filmhygge.

Større byer som Hvide Sande, Henne Strand og Nr. Nebel ligger kun en køretur væk, og her finder I afveksling, fine forretninger og spisesteder og et hav af nye oplevelser året rundt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.360
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (38 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...