Charmerende sommerhus med sauna, spa og plads til hunden

4
icon
icon
icon
icon

Søndervang 83, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30583
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til et afbræk fra den grå hverdag? Så er dette hyggelige sommerhus i Houstrups naturskønne omgivelser lige noget for jer. Her er plads til hele familien, og også det sidste, men lige så vigtige medlem, hunden, er også mere end velkommen.

Charme og personlighed med ekstra luksus

Det hyggelige og lyse sommerhus på Søndervang 83 oser af charme, og her vil I helt sikkert falde godt til lige fra første øjeblik. Ud over charmen og personligheden, er der også masser af plads til de 6 personer, og huset er det perfekte valg for familien eller vennerne.

For at slippe for toiletkø og morgenstress er huset indrettet med 2 badeværelser, og i det største er der tilmed både spabad og sauna. Efter en lang gåtur i det naturskønne område eller langs den flotte sandstrand er det den bedste måde at slutte dagen af på.

Den hyggelige havestue sørger for, at I lige meget vind og vejr altid kan nyde omgivelserne. Tag eftermiddagskaffen rundt om bordet med udsigt ud til haven, eller tag et slag kort og nyd en kop varm te, mens regnen trommer på ruden.

Skønne terrasser, shelter og masser af hyggekroge i haven

Fra den fine pejsestue er der udgang til den ene af tre skønne terrasser. De høje træer indrammer grunden og giver masser af privatliv, så I kan nyde de solrige dage fra liggestolene i god ro og fred.

I haven finder I masser af små hyggekroge, som gør omgivelserne endnu skønnere, og på græsplænen er der lagt op til leg og spil for både hunden, børnene og selvfølgelig også de barnlige sjæle.

Er du og/eller børnene til adventure og vil I gerne prøve at overnatte i det fri? Så tag soveposerne med på ferien i Søndervang 83 og nyd at sove under næsten åben himmel i jeres helt egen shelter. Her bor I tæt på hjem og alligevel i det fri med duften af skov og lydene af dyr, der pulser i løvet. Shelteren er simpelthen et dejlig sted at nyde lidt ekstra udeliv. 

Sand mellem tæerne

Har I brug for lidt afveksling fra terrassedagene, ligger stranden kun en kort køretur væk. Gå en tur langs vandkanten, få sand mellem tæerne, eller betragt de mægtige bølger lege i stormen – lige meget årstid og vejr, er Vesterhavet en fantastisk oplevelse.

Her er alle muligheder for en skøn og afslappende ferie langt væk fra den grå hverdag.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30583

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist toll angelegt vor allem bzgl. des Gartens und der Terrassen. Dazu bietet die verglaste Terrasse noch Wärme, wenn es draußen schon etwas kälter wird. Insgesamt eine kleine Idylle. Einzig die Schlafzimmer sind etwas klein geraten aber das ist nur ein Schönheitsfehler.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt in ruhiger Lage. Der Garten ist traumhaft. Es ist total schön angelegt und auch für die Kinder gibt es genug Spielmöglichkeiten. Eine Hollywoodschaukel und eine Hängematte laden zum verweilen im Garten ein.
Außerdem sind die Terrassen sehr schön. Zu jeder Tageszeit hat man die Möglichkeit draußen zu sitzen. Und sollte es mal wirklich ungemütlich sein so kann man es sich im Wintergarten gemütlich machen.
Das Haus ist gemütlich eingerichtet. Und durch die vielen Sitzgelegenheiten, findet man immer eine schöne Ecke wo man es sich gemütlich machen kann.
Die Küche ist super ausgestattet. Es hat uns an nichts gefehlt!
Alles in allem haben wir uns sehr wohl gefühlt und würden das Haus immer weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit viel Platz im Wohnraum. Eine wirklich gut ausgestattete Küche! Highlight ist der große Wintergarten, der wirklich schon zum Frühstücken einlädt.
Auch noch erwähnenswert sind die tollen unterschiedlichen Terrassen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:120 / 1.750
Renoveret / Byggeår:2012 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...