Lyst og hyggeligt feriehus på stor og ugeneret plænegrund

3
icon
icon
icon
1788
Gravensbjergvej 7, Houstrup - Søg på husnr. 30606
Gæsterne siger: icon icon

På en stor plænegrund i Houstrup ligger dette skønne feriehus, gemt blandt de høje træer. Her er der lagt op til en klassisk sommerhusferie i hyggelige og charmerende omgivelser – indenfor såvel som udenfor. Også hundene er velkomne her!

Charmerende og venlig indretning – med brændeovn

Hvidmalede trævægge og trælofter, store panoramavinduer helt til gulvet og ovenlysvinduer sørger for masser af lys og venlighed, og kombineret med den personlige og kærlige indretning, de sorte loftsbjælker og de mange små detaljer giver det alt i alt et dejligt feriehjem, hvor I fra første øjeblik vil falde godt til.

Det fine ikke-ryger hus til 6 personer mangler bestemt ikke charme, og især stuen med integreret køkken og spiseafdeling vil blive centrum for masser af hyggelige feriestunder – med lækre, hjemmelavede måltider, spændende brætspilsturneringer og sene aftener på sofaen foran den knitrende brændeovn.

Huset er ikke kun indrettet med kærlighed, også det praktiske er der sørget for. Opvaskemaskinen og vaskemaskinen overtager de huslige pligter for jer, så I kan få ekstra tid til at slappe af og nyde jeres afbræk fra hverdagen.

Idyllisk feriestemning og masser af hyggekroge på den naturskønne grund

Indvendigt såvel som udvendigt er der lagt vægt på, at I skal føle jer godt tilpas, og på den åbne træterrasse er der sørget for både havemøbler og liggestole, så I kan udnytte de varme solskinsdage til fulde. På Gravensbjergvej 7 får I tilmed en rigtig herlig beliggenhed, og de mange træer, der omgiver grunden, giver jer også masser af privatliv og ro, og som bonus: Idyllisk feriestemning året rundt.

Udenfor er der masser af hyggekroge, og både store som små vil finde god underholdning her. På den store græsplæne er der rigelig plads til leg og sjov, og i hængekøjen kan der tages en middagslur under åben himmel.

Rund dagen godt af med en grillaften for hele familien, og planlæg de næste par dages udflugter over et glas rødvin, mens solen stille forsvinder ned bag træerne.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30606

D.
sagde , Danmark

Har lejet sommerhuse omkring Henne og Nymindegab i 25 år, det vi lejede denne gang er det reneste og hyggeligste vi nogen sinde har lejetSoverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.536
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...