Hyggeligt feriehus med vildmarksbad på stor og ugeneret grund

3
icon
icon
icon

Gravensbjergvej 7, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30606
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en stor plænegrund i Houstrup ligger dette skønne feriehus, gemt blandt de høje træer. Her er der lagt op til en klassisk sommerhusferie i hyggelige og charmerende omgivelser – indenfor såvel som udenfor, hvor i finder det skønne vildmarksbad. Også hundene er velkomne her!

Charmerende og venlig indretning – med brændeovn

Hvidmalede trævægge og trælofter, store panoramavinduer helt til gulvet og ovenlysvinduer sørger for masser af lys og venlighed, og kombineret med den personlige og kærlige indretning, de sorte loftsbjælker og de mange små detaljer giver det alt i alt et dejligt feriehjem, hvor I fra første øjeblik vil falde godt til.

Det fine ikke-ryger hus til 6 personer mangler bestemt ikke charme, og især stuen med integreret køkken og spiseafdeling vil blive centrum for masser af hyggelige feriestunder – med lækre, hjemmelavede måltider, spændende brætspilsturneringer og sene aftener på sofaen foran den knitrende brændeovn.

Huset er ikke kun indrettet med kærlighed, også det praktiske er der sørget for. Opvaskemaskinen og vaskemaskinen overtager de huslige pligter for jer, så I kan få ekstra tid til at slappe af og nyde jeres afbræk fra hverdagen.

Idyllisk feriestemning og masser af hyggekroge på den naturskønne grund

Indvendigt såvel som udvendigt er der lagt vægt på, at I skal føle jer godt tilpas og på den åbne træterrasse er der sørget for både havemøbler og liggestole, så I kan udnytte de varme solskinsdage til fulde. Feriestemningen stiger lige et ekstra stykke, når I tænder op for vildmarksbadet og slapper af her i det varme vand.

På Gravensbjergvej 7 får I tilmed en rigtig herlig beliggenhed, og de mange træer, der omgiver grunden, giver jer også masser af privatliv og ro, og som bonus: Idyllisk feriestemning året rundt. Udenfor er der masser af hyggekroge, og både store som små vil finde god underholdning her. På den store græsplæne er der rigelig plads til leg og sjov, og i hængekøjen kan der tages en middagslur under åben himmel.

Rund dagen godt af med en grillaften for hele familien, og planlæg de næste par dages udflugter over et glas rødvin, mens solen stille forsvinder ned bag træerne.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30606

D.
sagde , Danmark

Et rigtig hyggeligt lille sommerhus i rolige omgivelser med plads til hele familien ude og inde, rigtig lækkert vildmarksbad og ude arealer.
Lille minus er hvis man er en høj person er det nemt at slå hovedet i loftet.

D.
sagde , Danmark

Flot idyllisk og roligt område, med en dejlig hjemmebase placeret godt væk fra trafikken, nær flotte stier blandt alle dyrelydene.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.536
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...