Lækkert feriehus til 8 personer med sauna og spa i Houstrup

4
icon
icon
icon
icon

Søndervang 115, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30613
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3150 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Søndervang 115 i Houstrup ligger dette skønne sommerhus med et areal på hele 113 kvadratmeter og plads til op til 8 personer. Den gode rumopdeling egner sig rigtig godt til, at to familier eller vennepar kan tage afsted sammen. I det største badeværelse med sauna og spabad kan I rigtig slappe af og give slip på hverdagens stress.

Ren afslapning i god atmosfære

Den lyse og hyggelige spisestue ligger i forbindelse med det flotte og veludstyrede køkken, og her finder I alt, hvad I skal bruge, når der skal tilberedes et lækkert måltid. Bagefter kan hele familien samles rundt om det store spisebord til den hjemmelavede middag.

I dette sommerhus får I ekstra meget afslapning, for i det største af to badeværelser står både spabad og sauna klar til at tage hånd om jer, når I har brug for et afbræk fra hverdagen, eller skal tanke energi til endnu en spændende feriedag i Houstrups smukke landskab. Derudover findes der er en værdiboks i huset. 

Fra havemøblerne på terrassen kan I nyde solen dagen lang og samtidig holde øje med børnene, mens de leger. Om aftenen står grillen til rådighed, så I kan lave en ordentlig feriemiddag under åben himmel i det lune vejr.

Perfekt beliggenhed til udflugter og naturoplevelser

Med den skønne beliggenhed er der udflugtsmuligheder for enhver smag. I den smukke natur med skov og klitlandskab kan I både vandre, cykle eller ride på hesteryg under trætoppene og langs den brede sandstrand.

Rundt omkring i nærheden finder I også flere små feriebyer, som helt sikkert er et besøg værd. Både Henne Strand, Bork Havn og Hvide Sande ligger kun en køretur væk, og her kan der shoppes, spises god mad og købes en lækker softice. Her er der en helt speciel atmosfære hele året rundt.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30613

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus erfüllt alles, was ich mir für einen entspannten Urlaub wünsche. Küche toll, mit dem großen Arbeitsplatz. Zwei super Badezimmer mit viel Platz. Überall ausreichend Schränke vorhanden. Die Betten sind sauber und von einer guten Qualität.
Das Grundstück ist gepflegt und groß. Terrassenmöbel sind modern und ausreichend vorhanden. Überhaupt macht das Haus einen schönen, modernen Eindruck.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Hauses ist super. Das Preis/Leistungsverhältniss ist sehr gut. Ich kann das Haus mit gutem Gewissen weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet alles, was man sich für einen erholsamen Urlaub wünschen kann. Ohne Wenn und Aber!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:113 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2011 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...