Skønt rummeligt feriehus med aktivitetsrum, spa og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hedevang 75F, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30676
12 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lidt tilbagetrukket fra feriehusområdet ligger denne perle på Hedevang 75F. Det er både lækkert indrettet og god udstyret med både wellness- og aktivitetsområder. Udendørs har I både en stor terrasse og legeredskaber til børnene. I dette feriehus kan I holde ferie med op til 12 personer og I må medbringe 2 hunde. 

Lys og lækker indretning med wellness-område og aktivitetsrum

Her vil I helt sikkert føle jer godt tilpas: Det i 2012 byggede hus er lækkert indrettet. I den rummelige stue sørger de store vinduespartier for masser af dejligt lysindfald og god udsigt. Når mørket falder på, bidrager brændeovnen til en hyggelig stemning og dejlig varme.

Her er 4 soverum og 2 badeværelser med gulvvarme. I det åbne køkken kan I bekvemt lave mad sammen og hyggesnakke med dem der slapper af på sofaen. Og når I har lyst til at spille eller lege, så er aktivitetsrummet præcist det rigtige: Her kan I udfordre hinanden og tilbringe mange timer i fællesskab.

Er dem der mere er til ro og afslapning står wellness-området klar. Her har I både spa og sauna til jeres rådighed – perfekt til at blive varmet godt igennem efter en frisk gåtur i Houstrups skov og lyngområder. Så ferien bliver dejlig komfortabel, er huset indrettet med både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Overbevisende udeområde med legeredskaber og stor terrasse

Bilen parkerer i ly og læ i garagen. Beliggende i Houstrups randområde, er her dejlig ro og børnene kan lege uforstyrret på den store grund. Om børnene har lyst til at spille bold på plænen eller tumler og hygger på klatrestativet med gyngerne. De små feriegæster vil helt sikkert falde trætte i seng, når feriedagen er omme.

Den rigtig store terrasse er åben til den ene side, så udsynet fra stuen ikke forstyrres, derudover har I et stort afgrænset område med privatliv og læ. Fra terrassen kan I holde øje med børnenes leg og slappe rigtigt af. Det kunne være liggende på solvognen med en bog på maven og et glas af jeres ynglingsvin ved hånden.

Fra jeres domicil på Hedevang 75F kan I nyde det skønne vestjyske landskab og I har ikke langt til stranden og skoven.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30676

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist wirklich eine kleine Wohlfühloase.. Es fehlt einem an nichts..Das Ferienhaus ist in einem sehr guten Zustand und man findet eigentlich alles was man braucht.. Die Wärmepumpe ist während unseres Aufenthaltes kaputt gegangen und wurde erneuert…Also alles bestens..

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhige Lage
Gute Ausstattung
Erstklassiges Preis Leistung Verhältnis
Stromverbrauch okay nicht zuviel Verbrauch
Absolut empfehlenswert wenn man Ruhe sucht

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr großes und sehr gemütliches Ferienhaus für 2-3 Familien, aber auch zu Zweit kann man es genießen

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:126 / 1.667
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (92 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...