Skønt sommerhus til 6 personer med stor sauna og 2 hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 28, Houstrup

- Sommerhusnr.: 33003
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3925 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt og rustikt indrettet sommerhus, perfekt til en skøn og afslappende ferie i naturskønne omgivelser.

Brændeovn og sauna bidrager til hyggen

På Guldvangen 28 i Houstrup ligger dette dejlige sommerhus. Huset er indrettet med 6 sovepladser. Det store opholdsrum med de høje vinduer indbyder både forår og vinter til brætspil og hygge foran brændeovnen. Selvom huset er omkranset af høje træer giver de store vinduer et godt lys ind i opholdsrummet. 

Til husets badeværelse hører en dejlig stor og rummelig sauna. Her vil man uden problemer kunne sidde flere personer uden at føle at pladsen bliver for trang. I huset er der tilladt 2 hunde, så de firbenede er her også hjertelig velkommen.

Sommerhus på læfyldt grund med overdækkede terrasser

Den store 1500 m2 grund som huset ligger på, giver rig mulighed for børneleg og boldkast med hunden. På en solrig dag, vil der også kunne findes læ til solbadning på en af husets flisebelagte terrasser.  

Terrasserne indbyder også til at nyde en skøn grillaften. Og mens børnene gynger i haven eller leger i sandkassen, kan I på en af de 2 overdækkede terrasser forlænge sommeraftnerne med et glas koldt hvidvin.

Storslået natur eller shopping

Få minutters gang fra huset ligger et storslået hedelandskab. Her kan I nyde naturen og de åbne vidder i fulde drag. Om det blot er på den ca. 10 minutters lange spadseretur fra huset til stranden, eller om det er for at nyde og svælge helt hen i stilheden i den kilometerlange hede, ja det bestemmer I helt selv. Begge dele er som ren eliksir for kroppen.

Hvis I er mere til shopping og restaurantbesøg, så ligger den hyggelige ferieby Henne kun ca. 10 km fra Houstrup. Her er der masser af butikker og restauranter.  Så efter en dag ved stranden er her rig mulighed for et lækkert måltid mad, en softice eller blot en fadøl på en af de mange udendørsrestaurationer.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 33003

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön und befindet sich in einem sehr ruhigen Ferienhausgebiet. Es liegt mitten im Wald und lädt zu kleinen Wanderungen und Spaziergängen in der Umgebung ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Siehe oben!
Ferienhaus sehr empfehlenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und schönes Haus. Hier ist alles da was das Herz begehrt. Spiele, Sandkastenspielzeug, Malstifte etc. In dieses Haus kommen wir sehr gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.500
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...