Moderne sommerhus med sauna og spa for hele familien

4
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 4, Houstrup

- Sommerhusnr.: 33030
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3850 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Guldvangen 4 ligger dette hyggelige sommerhus, hvor du kan holde ferie med hele familien – og selv hunden er velkommen her. Huset ligger på en flot naturgrund med god plads til, at både børnene og hunden kan tumle, og har I lyst til at forkæle jer selv lidt ekstra, kan I hoppe en tur i spabadet eller saunaen.

Lyst sommerhus med wellnessbad

Husets hjerte er den store spisestue, som med sine mange vinduer med udsigt til haven udstråler en lys og venlig atmosfære. I de kolde og regnfulde måneder kan feriedagene gøres ekstra hyggelige foran den knitrende brændeovn med en god bog.

Husets indretning bærer præg af naturtoner, og her kan I slappe af helt fra start af. Det åbne køkken er i 2014 blevet moderniseret og er udstyret med en opvaskemaskine, så der er styr på de praktiske opgaver. Her er der god plads til, at hele familien kan tilberede aftenens måltid sammen.

I det ene af to badeværelser finder I en lille wellnessoase med både sauna og spabad, hvor I efter en lang gåtur i den friske skovluft eller en strandudflugt til det brusende Vesterhav igen kan få varmen og lade batterierne op til endnu en feriedag.

Perfekt til naturelskerne og familien med hund

På den store grund, som er omgivet af træer, er der masser af plads til, at både hunden og børnene kan tumle og lege. Til de yngste feriegæster er der sat en gynge og en sandkasse op, så de nemt kan få tiden til at gå, mens I slapper af i solen.

Den delvist overdækkede terrasse er udstyret med havemøbler, så I kan udnytte de solrige dage fuldt ud, og på de lune aftener kan I holde en hyggelig grillaften under åben himmel.

Huset ligger i fredfyldte omgivelser med talrige vandrestier i nærheden, så I kan udforske det smukke skovlandskab og dyrelivet helt tæt på. Også stranden ligger kun få minutters kørsel fra huset, og her er der altid noget nyt at opleve.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 33030

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist hell und freundlich eingerichtet. Die Küche ist gut ausgestattet und es hat an nichts gefehlt. Das große Badezimmer verfügt über sehr viel Platz, sodass bei schlechtem Wetter dort gut ein Wäscheständer zum Trocknen aufgestellt werden kann. Die Entfernung zum Strand ist okay und die Einkaufsmöglichkeiten in Nr. Nebel sind hervorragend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Seit 29 jahren fahren wir nach Dänemark.Dieses Haus ist super ausgestattet hat super Betten.

In der Küche ist alles vorhanden was man braucht,auch der Ofen funktioniert einwandfrei.

Dank Wärmepumpe auch Stromsparend.

Ein lob auch ans Esmak Team,da klappt alles.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein schönes Haus mit guter Ausstattung

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:111 / 1.717
Renoveret / Byggeår:2007 / 1996

Køkken:

Fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...