Moderne feriehus med aktivitetsrum og 2 badeværelser

4
icon
icon
icon
icon

Sydmarken 41, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35001
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Idyl og masser af plads til leg og aktiviteter – begge dele lover dette lækre sommerhus ved Bork havn. Med aktivitetsrum, hems, moderne indretning med spa og en lækker stor grund med legeredskaber, er feriehuset perfekt til ferien med den større familie eller endda med 2 mindre familier.

Mange lækre detaljer, billard, bordfodbold og meget mere

8 personer og 1 hund kan her holde en fantastisk ferie med både afslapning og sjov. Huset rummer 4 soveværelser og 2 badeværelser med gulvvarme, i det ene badeværelse har I desuden muligheden for at tænde op i spaen. I stuen kan I samles omkring familiespil eller god mad ved det lange spisebord eller I kan hygge og slappe af i sofahjørnet evt med ild i brændeovnen.

Det moderne røde køkken har masser af plads til sammen at trylle lækre måltider og efterfølgende klarer opvaskemaskinen resten. Apropos, så står der også både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed, ligesom huset opvarmes med energibesparende luft til luft og luft til vand-pumper.

Ved siden af køkkenet befinder aktivitetsrummet sig. Glæd jer til masser af fælles sjov med billardbord, bordfodbold og dart-turneringer – der er også mulighed for at game lidt på hemsen, hvor et fjernsyn med PlayStation befinder sig.

Stor terrasse, legetårn og trampolin

Også udenfor imponerer huset med gode detaljer. En stor lækker terrasse med gode møbler lover masser af afslapning og hygge med grillmad. Imens de voksne ligger i solen på solvognene og nyder en god krimi kan børnene more sig på gyngerne, lege sørøver i legetårnet eller få fyret lidt krudt af på trampolinen.

Bork havn er et skønt feriested til hele familien. Naturligvis er det kendt for både legeland og vikingehavn og især for de gode surfmuligheder. Den lille havn med butikkerne er et rigtig hyggeligt sted at spise en burger og nyde en kold øl og når kutteren kommer ind, kan I købe frisk fisk direkte ved kajen. Langs med fjorden er der gode muligheder for naturskønne gåture og ved fjorden finder I familievenlige badesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35001

DE
D.
sagde , Deutschland

Für uns hatte das Haus alles was wir benötigen. Vielen Dank dafür.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ausstattung des Ferienhauses ist gut. Schön auch der Aktivitätsraum mit Billard, Tischtennis Dart und Kicker.Wir haben auch die Möglichkeit mit dem Kamin zu heizen genutzt. Im Außenbereich stehen 2 Grills zu Verfügung. Wir haben uns wohl gefühlt und würden wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhausgebiet etwas ruhiger, viele schöne Wege um mit dem Hund Gassi zu gehen. Das Ferienhaus ist sauber und gut eingerichtet, es war alles da was man so braucht, Küche gut eingereichten und funktionell. In allen Schlafzimmern Schränke und Kleiderhaken und auch im Bad genug Stauraum un Handtuchhaken. Grosse Terasse mit genügend Sitz- und Liegemöglichkeiten. Auch die Kinder haben ein schönen Spielturm und Tramploin. Große Rasenfläche zum Spielen und toben.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 1.300
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...