Sommerhus i Bork Havn med udesauna og vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Horsfold 80, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35018
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Horsfold 80 er et sommerhus til 8 personer, renoveret i 2023, med en lille udendørs wellness-oase i form af udendørs sauna, udendørs bruser og vildmarksbad. Der er plads til 2 familier, da feriehuset rummer hele 4 soveværelser og to badeværelser.

Skønt sommerhus med hygge og velvære

Leder I efter en unik bolig til jeres næste ferie i Danmark, så tag et kig på sommerhuset på Horsfold 80 ved Bork Havn. Det 100m² store sommerhus er veludnyttet og har plads til 8 personer, hvad enten det er 2 familier eller 1 familie med både børn og bedsteforældre.

I vil helt sikkert føle jer godt tilpas i sommerhusets fire soveværelser, der har 3 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Her vil I få en afslappende søvn efter en aktiv dag i den friske luft. Med et sommerhus til 8 personer er det godt, at der er 2 badeværelser, så morgenen kan forløbe uden stress og ballade. Efter morgenbadet kan I få frisk morgenbrød i det nærliggende supermarked. I køkkenet finder I alt, hvad I skal bruge til at tilberede lækkerier, og opvaskemaskinen tager selvfølgelig opvasken.

I kan varme dette sommerhus op med brændeovnen, som er en essentiel del af dansk sommerhusferie, men I kan også opvarme boligen med den energibesparende varmepumpe, som spreder varmen hurtigt. En vaskemaskine og tørretumbler er også tilgængelig, hvilket man som børnefamilie bestemt ikke kan undvære.

Fantastisk udendørs område

Horsfold 80 har en lille, udendørs wellness-oase, hvor alle helt sikkert vil føle sig godt tilpas. I vil have det lige så godt ude som inde. Terrassen inviterer til afslapning – der er liggestole, hvor I kan hvile, komfortable havemøbler, så I kan sidde udenfor, mens I spiser og en parasol, så I kan beskytte jer mod den bragende sol. Gasgrillen bliver også et hit, hvis I kan lide hjemmelavede burgere eller måske grillet fisk.

Mens I forbereder aftensmaden, kan I varme vildmarksbadet op, så det er klar til jer efter middagen. Tag et brusebad under udendørsbruseren og kravl ned i det varme vildmarksbad, mens I beundrer stjernehimlen. Herefter kan I slappe af i saunaen og virkelig komme væk fra hverdagens stress.

Grunden er indhegnet, så I ikke behøver at bekymre jer om, at børnene og hunden tager alene på eventyr. I stedet kan børnene brænde energien af på græsplænen eller på gyngen.

Hvis I er kommet hertil i elbil, kan I lade den op ved ladestationen i sommerhuset, det eneste du skal gøre er at medbringe dit ladekabel.

Ringkøbing Fjord

Bork Havn ligger lige ved Ringkøbing Fjord – et skønt område for vandsportsentusiaster. Uanset om I er til surfing, kajak eller padelboarding, er der mange muligheder her. Der er også et supermarked, hvor I kan gøre de daglige indkøb.

En tur rundt om fjorden i bil kan varmt anbefales, der er flere spændende stop, for eksempel Stauning Whisky, den lille lufthavn i Stauning, Ringkøbing, Lyngvig Fyr og selvfølgelig Vesterhavet. Den friske luft og den blide brise fra Vesterhavet er god for sjælen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35018

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet genug Platz für acht Personen. Besonders geeignet für Familien, da zwei Zimmer inkl. Bad etwas abgetrennt sind durch eine Zwischentür.
Die Badetonne und Sauna im Aussenbereich laden zum Wellness Abend ein.
Super ist auch der Spielturm mit Rutsche und Schaukel für die Kinder

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich tolles und sehr geplegtes "Domizil"!
Dieses Ferienhaus hat alles was man zum Erholen und Urlauben brauch!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr komfortabel und stilvoll eingerichtet. Es fehlt an nichts. Die Sauna und die Badetonne sind tolle Einrichtungsgegenstände die gerne benutzt wurden. Bequem mit 6 Personen buchbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 768
Renoveret / Byggeår:2023 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...