Hyggeligt sommerhus til 6 personer med vildmarksbad

3
icon
icon
icon

Hejrevænget 13, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35094
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til sommerhuset på Hejrevænget 13 i Bork, som har plads til i alt 6 personer og jeres 2 hunde. Sommerhuset har en fantastisk beliggenhed med kort afstand på 1500 meter til både stranden og indkøbsmuligheder, og så indbyder sommerhuset desuden til lidt ekstra velvære i form af et vildmarksbad. Hvis de små børn er med på ferie, vil de helt sikkert få glæde af den skønne have, hvor I finder både sandkasse og gyngestativ.

Timevis af spilhygge foran den varme brændeovn

Dette sommerhus er hyggeligt indrettet, og I vil straks føle jer hjemme. Hele familien kan samles i stuen, som indbyder til filmaftener eller timevis af spilhygge i hinandens selskab. Her kan I tænde op for brændeovnen, som tilføjer lidt ekstra sommerhushygge. De 6 sovepladser i sommerhuset er fordelt på 2 dobbeltsenge og 2 etagesenge, som sikrer jer en god søvn til dagens diverse strabadser. Desuden har badeværelse gulvvarme, så her kommer I ikke til at fryse jeres fødder.  

Terrasse med gasgrill og vildmarksbad

Sommerhuset har en sydvendt terrasse, hvor I kan tilbringe de solskinsrige dage. Læn jer tilbage i liggestolene med en spændende bog i hånden, eller tænd op for gasgrillen og tilbered et lækkert måltid. Med en gasgrill går det heldigvis noget hurtigere, hvis sulten pludselig begynder at melde sin ankomst.
 
Med dette sommerhus har I også jeres eget vildmarksbad til rådighed, når I lyster. Så nyd de varme bobler under åben himmel, selv også på de lidt koldere dage. Vi tør næsten garantere, at jeres batterier bliver ladt hurtigere op med en tur i sådan et vildmarksbad.    

Hvis i elsker snobrød eller grillede skumfiduser, kan i tænde op i bålstedet, til stor glæde for både stor og små. Og hvis i vil sove i det fri, finder i en shelter i haven, som i meget gerne må bruge, så kan i vågne op til fuglenes sang.

Indhegnet grund med sandkasse og gynge

Sommerhuset har en indhegnet grund, hvor I kan give jeres hunde frisk luft uden bekymringer om, at de går på opdagelse i nabolaget uden jeres opsyn. Yderligere er der sandkasse og gyngestativ i haven, som familiens mindste helt sikkert vil få glæde af. Desuden har sommerhuset også en carport, så jeres bil kan stå beskyttet.
 
Dertil har I med dette sommerhus 1500 meter til både stranden og indkøbsmuligheder, som gør det nemt for jer, hvis børnene hurtigt gerne vil ned og bade, eller hvis I pludseligt mangler noget til aftensmaden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35094

D.
sagde , Danmark

Et hus hvor der er plads til børn og hund. En dejlig have med hyggelige aktiviteter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.063
Renoveret / Byggeår:2021 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, carport, Indhegnet Grund, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...