Skønt feriehus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Blomstervænget 40, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35134
6 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Blomstervænget 40 i Bork havn, finder I dette skønne sommerhus til 6 personer. Feriehuset vil være den perfekte base for jeres næste familieferie med børn. Der er lagt op til feriehygge både inde og ude, og efter en aktiv dag, har I mulighed for at koble af i feriehusets spa og sauna.

Velholdt feriehus ved Bork havn

Hvis jeres næste ferie skal gå til Bork havn, så tag et kig på Blomstervænget 40. Her finder I et feriehus der emmer af hygge og afslapning. I vil føle jer hjemme, allerede fra det øjeblik I træder ind ad døren. Der forefindes 3 store og lyse soveværelser med dobbelt seng, et veludstyret køkken så I kan lave en lækker middag, opvaskemaskinen hjælper med hurtig oprydning, og I har samtidig et godt overblik over alrummet som ligger i forbindelse med køkkenet. Kernen af Feriehuset må være alrummet her er der masser af plads, og rig mulighed for at spille spil med børnene ved spisebordet, eller slynge sig i sofaen med en gang popcorn og en god film. Brændeovnen er centralt placeret og kan hurtigt sende varmen rundt i feriehuset, alt mens I kan nyde at se flammernes spil. Derudover råder feriehuset over 2 badeværelser, begge med gulvvarme, et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, så I også kan klare ferievasken. Og en hyggelig hems, som sikkert vil være til stor glæde for børnene. De store vinduer i alrummet sørger for et godt lysindfald og god mulighed for at nyde haven.

Shelter, bålsted og ren hygge

Også haven byder på afslapning og hygge. Den store flisebelagte Terrasse er delvist overdækket, så skulle det regne har I stadig mulighed for at være ude. Desuden er terrassen delvist afskærmet, så I kan sidde ugenert og nyde hinandens selskab mens børnene boltrer sig i legeredskaberne. I har også mulighed for at rense jeres fisk, da der er opsat en renseplads med rindende vand og hvad så med at smide dem på grillen efterfølgende. Vil I virkelig forkæle børnene og give dem en ” One time ” oplevelse, så tænd op i det hyggelige bålsted og rist nogle skumfidusser, tag dynerne med ud i den opsatte shelter, og tag en nat i det fri. Hvor I nyder stjernehimlen og vågner op til fugle sang.

Bork Havn

Er I på udkig efter et feriehus der lægger op til en aktiv ferie, så er I kommet til det helt rigtige sted. Blomstervænget 40, ligger i den hyggelige ferieby Bork Havn. Her finder I en af Europas bedste wind/ kitesurf Strande, så har I ikke prøvet at surfe før, så kan det lade sig gøre her. Her er der lavvandet, hvilket er optimalt for en nybegynder. I finder også den hyggelige gågade Bryggen med butikker, hvor der sikkert kan findes en lille souvenir at tage med hjem. Tag en tur ned til den lille hyggelige lystbådehavn og se på de forskellige både.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.222
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...