Skønt sommerhus med spa, sauna og dejligt udeområde

3
icon
icon
icon

Strandvænget 48, Bork

- Sommerhusnr.: 35138
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Til en ferie, hvor der er masser af afslapning på programmet, er sommerhuset på Strandvænget 48 i Bork Havn et oplagt valg. Sommerhuset, der rummer plads til 6 personer, har både spa og sauna, der inviterer til ekstra afslapning, og udendørs venter jer et dejligt udeområde med bålplads.

Lys indretning med spa og sauna på badeværelse

Et af højdepunkterne i sommerhuset på Strandvænget 48 i Bork Havn finder I på badeværelset. Her venter jer nemlig en dejlig spa og en skøn sauna, hvor I kan tilbringe mange afslappende stunder i løbet af ferien, hvor I kommer helt ned i gear.

Feriehusets hjerte er alrummet, hvor I kan samles til hyggelige feriestunder med hele familien. Alrummet forener køkkenet med stue og spiseplads, og derfor kan I nyde hinandens selskab, selvom I har gang i forskellige ting i alrummet. Alt imens sørger brændeovnen for, at den hyggelige feriestemning bliver fuldendt. Desuden er der gulvvarme i alrummet, så I ikke fryser fødderne.

Det 110 kvadratmeter store sommerhus rummer 3 gode soveværelser. De 3 soveværelser er i alt indrettet med 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, som I kan samle ny energi i. Med både et badeværelse og et gæstetoilet er der ingen risiko for kø til toilettet fra morgenstunden.

Dejligt udeområde med terrasse og bålplads

Fra sommerhuset kan I træde ud på det dejlige udeområde, hvor hele familien kan nyde feriens solrige dage. På terrassen kan I læne jer tilbage i havemøbler og liggestole, mens børnene leger i haven, hvor der er både sandkasse og gyngestativ.

Om aftenen kan I tænde op i sommerhusets grill på terrassen og tilberede en lækker middag med saftige bøffer. Efter I har spist aftensmad, kan I rykke over til bålpladsen, hvor I kan riste skumfiduser.

Ferie i Bork Havn

Blot 750 meter fra feriehuset på Strandvænget 48 ligger stranden ved Bork Havn, som I kan besøge på de varme feriedage for at få en kølende dukkert i fjorden. I har også Bork Vikingehavn i nærheden, hvor I kan opleve, hvordan det var at leve tilbage i vikingetiden.

Til jeres nærmeste indkøbsmulighed har I 1 kilometer. Bork Havn byder på en købmandsbutik og specialbutikker, hvor I kan klare jeres ferieindkøb. Desuden er der flere spisesteder i Bork, I kan besøge, hvis I vil slippe for madlavningen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.235
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...