Dejligt sommerhus med sauna med plads til 5 personer og 1 hund

3
icon
icon
icon

Vagtelvænget 30, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35274
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vagtelvænget 30 i Bork Havn ligger dette hyggelige sommerhus. Her kan I rigtig slappe af i sommerhusets sauna eller nyde hinandens nærvær foran brændeovnen, mens opvaskemaskinen og vaskemaskinen klarer snavset service og tøj.

Sommerhushygge når det er bedst

Samlepunktet i sommerhuset er det store opholdsrum, hvor stue, køkken og spisestue er samlet i ét rum. Her kan I bruge mange timer sammen, selvom nogle er i køkkenet og andre lægger puslespil, læser en god bog eller spiller kort. Brændeovnen skal nok sørge for en skøn atmosfære og give den klassiske sommerhusfølelse. Ønsker I ikke at benytte brændeovnen, kan I tænde den energirigtige varmepumpe, der effektivt varmer hele rummet op og giver et godt indeklima.

Sommerhuset har tre soverum med i alt 5 sovepladser. Et af værelserne er udstyret med dobbeltseng, et andet med to enkeltsenge og det tredje har én enkeltseng, hvilket er perfekt til børnefamilien.

Det store badeværelse er indrettet med både gulvvarme og en stor brusekabine, hvor flere forskellige funktioner giver gode muligheder for afslapning. I badeværelset finder I også saunaen, som er et oplagt sted at blive varmet igennem efter en vandretur i det vidunderlige område ved Bork Havn.

Til sommerhuset hører et redskabsskur, hvor I finder en fryser, der kan rumme 100 liter. Til højre for indgangsdøren er en ladestander, så jeres el-bil kan lade op hjemme på adressen.

Skøn terrasse med muligheder

Den velholdte feriebolig ligger på en 1018m stor plænegrund, hvorfra I kun har 1000m til fjorden. Den store, afskærmede terrasse er udstyret med både grill, solvogne, parasol og havemøbler – alt hvad I skal bruge til at nyde en solskinsdag i haven. Terrassen har også en overdækket del, så der altid er skygge til dem, der foretrækker dette. Der er også et skønt loungeområde i haven, som er oplagt at benytte en lun sommerdag.

Bork Havn – vikinger, fjorden og gode oplevelser

Sommerhuset på Vagtelvænget 30 ligger har kun kort afstand til Bork Vikingehavn, hvor I kan tage et spring tilbage i tiden og prøve vikingelivet i den lille by.

Bork Havn ligger ud til Ringkøbing Fjord, hvor der er gode muligheder for vandsport og langs havnen findes mange butikker og muligheder for at købe både is og souvenirers.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35274

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet alles, was wir wollten. Und ist absolut spitze ausgestattet mit Sauna, einer großen Dusche (mit Regenfunktion), einem Ofen sowie einem Wohlfühlwohnzimmer. In der Küche konnten wir unser Weihnachtsessen ohne Probleme zubereiten. Die Betten sind alle sehr bequem und ein Strand ist bloß 8km entfernt.

Wir haben uns rund um wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes geräumiges Ferienhaus mit einem großen Garten, der fast rundum eingewachsen ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist geräumig, hundefreundlich und sehr gut eingerichtet. Es gibt einen Induktion Herd, der das Kochen schnell und effizient macht. Auch die sehr gute Mikrowelle hat uns begeistert; der Kühlschrank ist sehr groß, passt sehr viel rein!
Die Betten waren ebenfalls gut, wir haben sehr gut schlafen können.
Das erste Mal haben wir ein Wärmepumpe genutzt und waren angenehm überrascht! Sowohl als Kühlung als auch als Heizung!
Das Grundstück ist gepflegt und unser Hund konnte sich richtig austoben. Es grenzt zwar zum Wikinger Museum, welches unbedingt besucht werden muss, aber laut ist es nicht gewesen.
Wir haben uns super erholt und freuen uns jetzt schon auf den nächsten Urlaub, vielleicht ja in diesem Haus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.018
Renoveret / Byggeår:2011 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...