Dejligt sommerhus med spa og højt til loftet i Bork Havn

4
icon
icon
icon
icon

Horsfold 32, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35399
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Billede på vej
DEL

I den hyggelige havneby Bork Havn finder I dette skønne sommerhus for enden af en blind vej på Horsfold 32. Her er plads til at 6 personer og 1 hund kan nyde en afslappende ferie, da her blandt andet er spabad. Det velholdte feriehus har navnet ”Idyl” og det forstår man godt, når man træder indenfor. Har I el-bil, vil I helt sikkert nyde godt af ladestanderen her på adressen.

Nærvær, afslapning og hygge

Feriehuset er bygget i 2016 og fremstår flot og velholdt. Her er der dejlig lyst og højt til loftet, hvilket får de 97 kvadratmeter til at føles større. Det moderne indrettede sommerhus opvarmes af en energivenlig varmepumpe, der hurtigt og effektivt sørger for behagelige temperaturer og samtidig godt indeklima.

Hjertet her er det hyggelige opholdsrum, hvor køkkenet er integreret i stue og spisestue. Her kan I alle slappe af med hver jeres yndlingsting og samtidig nyde at have hinanden tæt på. Læn jer tilbage i sofaen, sæt jeres medbragte favorit-DVD på, læg puslespil ved spisebordet eller nyd en lang snak om stort og småt. Gulvvarmen gør ekstra hyggeligt i opholdsrummet og skal hyggen op i højeste gear, kan I tænde op i brændeovnen og mærke varmen sprede sig, mens de dansende flammer fortryller jer.

Her i ferieboligen får I 6 sovepladser fordelt på 3 soverum. Alle er indrettet med dobbeltseng, hvoraf 2 af disse måler 180 og den sidste er 140 centimeter i bredden. Her er også 2 badeværelser, så der ikke bliver kø til hverken toilet eller bad. Begge badeværelser er udstyret med gulvvarme og et har endda også spa, hvor I rigtig kan komme ned i gear.

Dejlig have og udeområde

Fra stuen kan I bevæge jer gennem terrassedøren og ud på terrassen, hvor der står både havemøbler, solvogne og grill klar, så I kan nyde en dejlig dag i haven. På terrassen har I mulighed for at sidde både overdækket, afskærmet, eller under den åbne himmel, så uanset om I foretrækker skyggen eller det skulle dryppe en smule, kan I sidde udenfor her.

Den 700 kvadratmeter plænegrund har plads til at både store, små og jeres firbenede bedste ven kan boltre sig og spille bold, og til feriens yngste deltagere er der en gynge.

Til jeres elbil er her opladning direkte ved feriehuset, så I blot skal koncentrere jer om at nyde jeres ferie.

Bork Havn – ferie og historier

Kun 800 meter fra adressen er den nærmeste strand, hvor I kan bade og samme afstand er der til nærmeste indkøbsmulighed – perfekt til en gåtur med hunden eller en hurtig cykeltur.

Byen er kendt for sin vikingehavn, der hvert år tiltrækker tusinder af gæster. Her kan I opleve hvordan vikingerne levede dengang. Bork Havn byder også på masser af muligheder for vandsport med både kitesurfing, windsurfing, SUP og andet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 700
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...